Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Genetic Power
  • Vairo Genetic Power

Vairo genetisk kraft

PVP: 3 839,50 kr
3 071,05 kr
-21% Vairo
padel racket de padel Vairo Genetic Power | En av Vairos bästa multipurpose racket, designad i ett runt format för att utöka sweet spot förutom de bästa materialen på marknaden
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vairo Genetic Power blå och grön padel racket

Välj vilken modell som passar din spelstil bäst i den nya padel racketkollektionen Vairo 2021. Få den nya Genetic Power i grönt och blått, en av de mest balanserade och med vilken du kan dominera både anfalls- och försvarsspelet.

Den håller ett runt format med medium balans, så det är mycket väl kompenserat. För sin konstruktion har kol använts i ram och yta, vilket ger den stor styrka och hållbarhet. Den har skumskum inuti samt en grov finish.

Vairo Genetic Power grön och blå, egenskaper

  • Vairo Genetic Power har en rund form med innesluten balans.
  • Den har gjorts med 100% kol.
  • Grov finish av planen för att uppnå större effekter.
  • Den innehåller en kärna av skumgummi med hög densitet.
  • Den genererar knappt vibrationer, så du kommer att njuta av en bekvämare träff.
  • Förstärkningar i hjärtområdet för en stabil träff.
  • Ny kollektion av Vairo Padel 2021 racket.

Vem är det till? Det riktar sig till krävande spelare med en avancerad eller professionell nivå och som gillar att ha den bästa prestandan i varje åtgärd eftersom den genetiska kraften ger den bästa prestandan i både anfall och försvar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av Vairos toppklassiga racket, gjord med de bästa materialen i branschen samt en fantastisk finish. Den här säsongen kommer den tillbaka med en svart design med blå logotyp och resten av detaljerna i grönt.

Ta reda på mer om varumärket VAIRO

För närvarande är Padel Vairo ett av de ledande varumärkena inom padelsektorn. Under många år har det tagit fram kompletta kollektioner av produkter anpassade till varje typ av spelare och spelstil.

För att göra detta är det engagerat i innovation när den tillverkar hela sitt utbud av padel racket, kläder eller tillbehör. Upptäck dess kompletta katalog med padel, du kommer säkert att hitta den bästa allierade för att få ut det mesta av ditt spel.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter