Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Sector Carbon 2020
  • Vairo Sector Carbon 2020

Vairo Sector Carbon 2020

PVP: 1 755,20 kr
1 491,92 kr
-16% Vairo
padel racket para pedal Vairo Sector Carbon roja | Fantastiska sensationer med detta Vairo kontrollpadel racket, en modell med en bred sweet spot som också genererar en mycket bekväm touch med EVA-skummet inuti.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket de padel Vairo Sector Carbon

Lär dig på djupet känna den senaste Vairo padelkollektionen för 2020. Upptäck Sector Carbon padel racket i svarta och röda detaljer, en hanterbar modell för dig som föredrar kontroll över kraften eftersom den har ett runt format och låg balans.

Den utmärker sig för sin solida struktur eftersom kol har använts och strukturen har förstärkts. Den har även mjukt eva-gummi inuti samt anti-vibrationssystem för en bekvämare träff och för att kunna spela i timmar utan obehag i armbågen.

Vairo Sector kolröd, funktioner

  • Rund form och låg balans i Vairo Sector Carbon 2020.
  • Det hjälper dig att förbättra tekniken i ditt spel.
  • Solid struktur tack vare användningen av senaste generationens kol.
  • Kontrollracket avsedd för tekniska spelare.
  • Den innehåller en eva mjuk gummikärna för att inte tappa känslor.
  • Förhindrar vibrationer från att passera genom armen tack vare antivibrationsteknik.
  • Stabil och vridfri träff.
  • Katalog över Vairo 2020 avancerade padel racket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelare på avancerad nivå som tävlar regelbundet och vill slå den kontrollerade bollen bakifrån eftersom det är en kontrollpadel racket som hjälper dig att korrigera de mest off-center bollarna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de bästa Vairo-racket på grund av dess fantastiska valuta för pengarna. Och det är att det innehåller de bästa materialen och designen från företaget. Du kommer att älska dess svarta design med röda detaljer för extra kontrast.

Ta reda på mer om varumärket VAIRO

Den här säsongen uppfinner Vairo Padel sig själv i denna nya racketkollektion 2017. Dess FoU-avdelning arbetar ständigt med att utveckla exklusiva varumärkesteknologier som gör att den kan erbjuda spelare en produkt som uppfyller deras behov.

Alla dess Padel rackets, tillbehör, Padel rackets... går igenom en uttömmande kvalitetskontroll för att garantera maximal prestanda för var och en av dem på banan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter