Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Radical Max
  • Vairo Radical Max

Vairo Radical Max

PVP: 1 371,25 kr
1 304,88 kr
-5% Vairo
Röd Vairo Radical Max paddel padel racket | Förbättra din teknik med detta Vairo kontrollracket, en hanterbar modell som gynnar spelarens utveckling för att njuta av denna sport till fullo.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket de padel Vairo Radical Max

Det välkända varumärket Vairo presenterar en mycket komplett kollektion av Padel rackets, med olika typer av serier för att anpassa sig till spelarnas behov. Köp Vairo Radical Max i rött, din bästa allierade om du vill sätta bollen med precision i det rivaliserande fältet.

Kvalitetsmaterial som kol och glasfiber har använts för dess tillverkning för en bra balans mellan hållbarhet och spelbarhet. Den innehåller även mjukt eva-gummi förutom förstärkningar i strukturen och ett antivibrationssystem.

Vairo Radical Max röd, funktioner

  • Bred sweet spot av Vairo Radical Max.
  • Rund form och låg balans för att placera bollen med mer precision.
  • Solid och styv struktur tack vare kolförstärkningar.
  • Glasfiberyta för bättre spelbarhet.
  • Den innehåller en eva mjuk gummikärna för att inte tappa känslor.
  • System vid basen av hjärtat som eliminerar alla typer av vibrationer.
  • Det gynnar spelarens anpassning och progression.
  • Katalog över padel racket i Vairo 2019 avancerade serie.

Vem är det till? Det är en modell fokuserad på spelare på hög eller medelhög nivå som vill fortsätta utvecklas i sitt spel. Perfekt för dem som letar efter precision framför kraft, eftersom dess runda form och låga balans garanterar maximal kontroll.

Varför kommer du att gilla det? För förutom att ha en utmärkt prestanda i varje spel så gör inte dess design en besviken heller. Du kommer att älska dess tvåfärgade kombination i svart och rött, som framhäver logotypen och vita detaljer. Du kommer att gilla den när du ser den!

Ta reda på mer om varumärket VAIRO

Om Vairo Padel kan vi säga att det är ett företag som består av idrottare, dess prioritet är att skapa produkter riktade till spelaren för att möta deras behov.

Denna önskan gör att varumärket lanserar en mycket komplett kollektion av racket, designade för alla typer av spelare så att de kan få ut det mesta av varje poäng och framför allt njuta av denna sport!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter