Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Pulsion Carbon 2020
  • Vairo Pulsion Carbon 2020

Vairo Pulsion Carbon 2020

PVP: 1 974,60 kr
1 644,95 kr
-17% Vairo
padel racket para padel Vairo Pulsion Carbon negra | Placera bollen med precision med detta Vairo padel racket, utvecklat med företagets bästa teknologier för att garantera optimal prestanda
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vairo Pulsion Carbon paddel

Förnya ditt racket med Vairo Padel 2020-nyheterna. Upptäck en av dess stjärnmodeller: Pulsion Carbon padel racket. Den tillhör den mest avancerade Vairo-serien och utmärker sig för sin fantastiska kontroll tack vare sin runda form och nära greppbalans.

Således kommer det att hjälpa dig att inte missa lätta bollar eftersom den har en stor sweet spot. Angående materialen som används är det 100% kol med mjukt eva-gummi för att förbättra bollutbytet och ge bra sensationer. Dessutom kommer du med antivibrationssystemet att njuta av ett säkrare spel.

Vairo Pulsion kolsvart, funktioner

  • Fantastiskt spel på Vairo Pulsion Carbon 2020.
  • Rund form och låg balans för att bättre kontrollera dina skott.
  • Solid och styv struktur tack vare konstruktionen i 100 % kol.
  • Den kommer att förlåta alla dina misstag på grund av dess breda sweet spot.
  • Den innehåller en eva mjuk gummikärna för att inte tappa känslor.
  • Förhindrar vibrationer från att passera genom armen tack vare antivibrationsteknik.
  • Hela omkretsen och hjärtområdet har förstärkts.
  • Katalog över Vairo 2020 avancerade padel racket.

Vem är det till? Riktar sig till idrottare på avancerad nivå eller professionella som behöver ett tekniskt racket, det vill säga i ett runt format och innehöll balans för att ha mer precision vid placering av bollen.

Varför kommer du att gilla det? Helt enkelt på grund av dess design, eftersom dess kombination av svarta toner, exponerade kol och fluorgula detaljer gör den spektakulär. Du kommer att njuta av den bästa prestandan både på och utanför banan.

Ta reda på mer om varumärket VAIRO

För närvarande är Padel Vairo ett av de ledande varumärkena inom padelsektorn. Under många år har det tagit fram kompletta kollektioner av produkter anpassade till varje typ av spelare och spelstil.

För att göra detta är det engagerat i innovation när den tillverkar hela sitt utbud av padel racket, kläder eller tillbehör. Upptäck dess kompletta katalog med padel, du kommer säkert att hitta den bästa allierade för att få ut det mesta av ditt spel.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter