Star Vie Pro Astrum grå orange 2024 backpack
  • Star Vie Pro Astrum grå orange 2024 backpack
  • Star Vie Pro Astrum grå orange 2024 backpack

Star Vie Pro Astrum grå orange 2024 backpack

PVP: 658,20 kr
580,87 kr
-12% Star Vie
Star Vie Pro Astrum grå orange | Ta med all din padelutrustning med stil och bekvämlighet med ryggsäcken Star Vie Pro Astrum grå orange 2024. Vänta inte längre och känn skillnaden!

Star Vie Pro Astrum grå orange 2024 ryggsäcken

Upptäck mångsidigheten och stilen hos backpack Star Vie Pro Astrum grå orange 2024, din perfekta partner för att ta med allt du behöver till padelbanan. Denna ryggsäck är inte bara en modetillbehör, den erbjuder också funktionalitet och bekvämlighet.

Med sitt eleganta design i grå och orange färger är Pro Astrum-ryggsäcken från Star Vie utformad med moderna padelspelare i åtanke. Den är perfekt för att säkert och organiserat transportera din padelutrustning och dina elektroniska enheter.

Egenskaper hos padel backpack Star Vie Pro Astrum Grå Orange 2024

  • Rymlig med dedikerade fack för padelutrustning och elektroniska enheter.
  • Ljumbar för extra komfort och justerbara axelremmar med bröstrem.
  • Dragkedjor med handtag för enkel öppning.
  • Kompakt och robust struktur, tillverkad av material som PVC Rubber och PVC Twill.
  • Ungefärliga mått på 54 cm x 35 cm x 23 cm, perfekt för aktiva spelare.
  • Tillhör Star Vie 2024 padelaccessoarkollektion.

Vem riktar den sig till?

Backpack Star Vie Pro Astrum är utformad för padelspelare som värderar organisation och stil. Dess robusta struktur och praktiska design gör den perfekt för aktiva spelare som behöver transportera sin utrustning och elektroniska enheter säkert.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska den här ryggsäcken för dess stora lagringskapacitet och ergonomiska design. Den gör det inte bara möjligt att säkert transportera din utrustning, den garanterar också optimal komfort under transporten och är därför ett utmärkt val för moderna padelspelare.

Upptäck mer om varumärket Star Vie

Star Vie är ett ledande varumärke inom padelvärlden, känt för sin kvalitet och innovativa design. Deras produkter är valet för spelare som söker prestanda och stil i padelutrustning.

Features År: 2024
Våra bästa produkter