Star Vie Elite 2024 Padelväska
  • Star Vie Elite 2024 Padelväska
  • Star Vie Elite 2024 Padelväska

Star Vie Elite 2024 Padelväska

822,75 kr
Star Vie
Star Vie Elite svart | Upptäck Padelväska Star Vie Elite 2024 i svart. Innovativ och funktionell design med gott om utrymme och termiskt skydd. Perfekt för padelspelare!

Star Vie Elite Padel bag 2024

Vi presenterar den innovativa Padelväska Star Vie Elite 2024, en oumbärlig väska för padelspelare som söker funktionalitet och stil. Designad i en elegant svart färg, utmärker sig denna padelväska genom sin stora kapacitet och mångsidighet, perfekt för att bära all din sportutrustning och kläder för att byta om efter träningen.

Padel bag Star Vie Elite 2024 kännetecknas av sin praktiska och moderna design. Utrustad med Termotech-fack för att skydda dina paddlar från kyla och värme, samt ett ventilerat fack för skor, garanterar denna padelväska den bästa upplevelsen i varje match eller träning.

Egenskaper Padelväska Star Vie Elite 2024 Svart

  • Idealiska dimensioner på 52 cm x 25 cm x 28 cm, vilket ger gott om plats för alla dina tillbehör.
  • Tillverkad i PU-läder, vilket säkerställer hållbarhet och motståndskraft över tid.
  • Innovativa Termotech-fack på sidorna, perfekta för att skydda paddlarna.
  • Särskilt fack med ventilation för skor, håller dina skor fräscha och torra.
  • Ländryggstöd för bekväm och säker transport av padelväskan.
  • Tillhör kollektionen padelväskor Star Vie 2024.

För vem är den?

Padelväskan Star Vie Elite 2024 är designad för krävande padelspelare som uppskattar både funktionalitet och design. Den är perfekt för professionella och entusiaster som behöver bära flera paddlar och tillbehör med stil och bekvämlighet.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att bli förtjust i Padelväskan Star Vie Elite 2024 på grund av dess lagringskapacitet, hållbarhet och eleganta design. Dess skyddssystem för paddlar och bekväma transport gör den oumbärlig för dina mest krävande matcher.

Upptäck mer om varumärket Star Vie

Star Vie, ett ledande varumärke inom padelvärlden, har etablerat sig som en referens för kvalitet och innovation. Sedan grundandet har det utmärkt sig genom att utveckla produkter som förbättrar spelarnas prestanda genom att förena design och avancerad teknik.

Med en historia präglad av passion för padel fortsätter Star Vie att vara det främsta valet för professionella spelare och entusiaster. Produkter som Padelväskan Elite 2024 återspeglar deras engagemang för kvalitet och kunskap inom sporten.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter