Star Vie Hex Kenta 2024 Padelväska
  • Star Vie Hex Kenta 2024 Padelväska
  • Star Vie Hex Kenta 2024 Padelväska

Star Vie Hex Kenta 2024 Padelväska

866,63 kr
Star Vie
Star Vie Hex Kenta svarta och gröna | Upptäck den exklusiva Star Vie Hex Kenta 2024 Padel Bag i svart. Innovativ design, stor kapacitet och skydd för dina racketar. Perfekt för alla padelspelare!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Star Vie Hex Kenta Padel bag 2024

Upptäck Star Vie Hex Kenta 2024 Padelväska, en nödvändig accessoar för varje padelspelare. Designad i eleganta svarta och gröna toner, denna padelväska utmärker sig för sin rymliga lagringskapacitet, perfekt för att ta med allt du behöver till banan. Tillverkad av högkvalitativa material, erbjuder den hållbarhet och motståndskraft, och blir den perfekta följeslagaren för dina matcher och träningar.

Denna modell från Star Vie kännetecknas av sin innovativa design som inkluderar Termotech-fack för att skydda dina racketar från värme, vilket garanterar deras optimala underhåll. Dessutom garanterar dess fack med ventilationssystem för skor och förstärkning i ländryggsområdet komfort och funktionalitet när som helst.

Egenskaper för Star Vie Hex Kenta 2024 Svart Padelväska

  • Optimala dimensioner på 60 cm x 34 cm x 38 cm, för att bära allt du behöver i ett enda utrymme.
  • Tillverkad av Polyester Basket, Simil Carbon och PVC, material som garanterar motståndskraft och hållbarhet.
  • Rymlig central ficka för padelutrustning och andra tillbehör, med effektiv organisation.
  • Termotech-fack på sidorna, idealiska för termiskt skydd av racketarna.
  • Individuellt fack för skor med ventilationssystem, vilket bibehåller hygien och komfort.
  • Tillhör kollektionen av padelväskor Star Vie 2024.

Vem är den avsedd för?

Star Vie Hex Kenta 2024 Padelväska är designad för padelspelare som söker kvalitet och funktionalitet. Perfekt för dem som bär flera racketar och utrustning, denna padelväska erbjuder komfort och organisation som är nödvändig för alla typer av spelare, från amatörer till proffs.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Star Vie Hex Kenta 2024 Padelväska för dess moderna och praktiska design. Dess termiska fack skyddar dina racketar medan det extra utrymmet för skor och utrustning ger dig den komfort du behöver. Det är det ideala tillbehöret för att ta ditt spel till nästa nivå.

Lär dig mer om märket Star Vie

Star Vie är ett ledande märke inom padelvärlden, känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan grundandet har de ägnat sig åt att skapa produkter som förbättrar spelarnas prestanda genom att kombinera avancerad teknik med exklusiva designer.

Med en historia av passion och engagemang för padel, fortsätter Star Vie att vara ett föredraget val för professionella spelare och entusiaster. Deras produkter, som Star Vie Hex Kenta 2024 Padelväska, speglar deras excellens och kunskap om sporten.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter