Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Backpack Star Vie Star Eris
  • Backpack Star Vie Star Eris
  • Backpack Star Vie Star Eris

Backpack Star Vie Star Eris

PVP: 877,05 kr
767,36 kr
-13% Star Vie
Backpack Star Vie Star Eris | Ta all din padelutrustning till tävlingen på ett skyddat sätt med den nya Astrum Eris-ryggsäcken från Star Vie-företaget som har flera fack
Skriv en recension

Backpack Star Vie Star Eris white

För alla som inte har med sig mycket utrustning när de ska spela padeltennis tar vi med den nya Astrum Eris padelryggsäcken i vitt, en väska designad av Star Vie 2022. Den innehåller ett stort antal fack, inklusive ett med ventilation på baksidan.botten för att förvara skorna.

Denna Star Vie-ryggsäck är den mest kompletta sedan två sidfickor har lagts till, i en av dem kan du förvara vattenflaskan och den andra är perfekt för mindre föremål. Den har även ett anpassat fack för förvaring av padel racket samt ett större för resten av kläderna.

Star Vie Astrum Eris vit ryggsäck, funktioner

  • Starvie Astrum Eris ryggsäck har måtten 50 x 32 x 40 cm.
  • Det låter dig svettas dina skor självständigt tack vare den ventilerade fickan.
  • Handtagen är justerbara och vadderade för ökad komfort vid transport.
  • Två mycket stora fickor för att förvara racket och allt ditt material.
  • Det låter dig bära vattenflaskan i en sidficka och personliga saker i en mindre.
  • Ingår i Star Vie 2022 ryggsäckskatalogen.

Vem är det till? Den är perfekt för idrottare som inte vill transportera all sin utrustning i en ryggsäck som är för stor och obekväm och som föredrar att bära en ryggsäck för att bära det som behövs.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en högkvalitativ ryggsäck som även har designats i vitt med svarta och gulddetaljer, perfekt att bära med alla dina paddelkläder då den kommer att vara väldigt enkel att kombinera.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och använder alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av Padel rackets, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare från World Padel Tour som Bea Gonzalez, Carolina Navarro, Coki Nieto eller Jesús Moya bland andra.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter