padelväskor Star Vie Metheora Warrior Legendary
  • padelväskor Star Vie Metheora Warrior Legendary
  • padelväskor Star Vie Metheora Warrior Legendary

padelväskor Star Vie Metheora Warrior Legendary

PVP: 932,45 kr
438,39 kr
-53% Star Vie
padelväskor grande Star Vie Metheora Warrior Legendary | Gå till tävlingen medan du bär Metheora Warrior Legendary, en stor ryggsäck som gör att du kan förvara ditt racket bekvämt
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 5 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

padelväskor Star Vie Metheora Warrior Legendary Blue

Förnya din padelväska tack vare den nya kollektionen av Star Vie 2022 ryggsäckar. Du kan nu köpa den nya Metheora Warrior Legendary padel racketväska, i vilken du kan förvara flera Padel rackets på ett skyddat sätt tack vare fickan på sidan, fodrad med material termiskt för att undvika plötsliga temperaturförändringar.

Å andra sidan har ett styvt hölje lagts till på utsidan, vilket kommer att bidra till att ge den större motståndskraft mot stötar för att skydda allt inre material. Den innehåller även ett ventilerat fack för skor samt små fickor som är perfekta för att inte tappa bort dina nycklar eller mobil.

Svart och blå Metheora Warrior-väska, funktioner

  • Star Vie Metheora Warrior Legendary har designats med en dedikerad skoficka.
  • Sidoficka där du kan förvara ett par padel med termoskydd.
  • Fack upptill för att förvara allt ditt material.
  • Du kan transportera den som en ryggsäck eller som en väska tack vare dess olika handtag.
  • Fyra vadderade skydd på baksidan för att skydda den från vikten.
  • Ny kollektion av stora Starvie 2022 padelväskor.

Vem är det till? Det är ett bra alternativ för de spelare som byter om efter träning och tävlingar, så de behöver ha med sig hygienprodukter, samt kläder att byta om till och behöver en stor padelryggsäck så att de inte lämnar något hemma.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att den är en av de största väskorna i hela sin katalog har den också en väldigt cool design. Kombinera den svarta färgen med blå detaljer, precis som nya Metheora, så kan du vara välutrustad med allt Star Vie-material.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och tillämpar alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av Padel rackets, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare från World Padel Tour som Bea Gonzalez, Carolina Navarro, Coki Nieto eller Jesús Moya bland andra.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter