padelväskor Star Vie Raptor Evolution
  • padelväskor Star Vie Raptor Evolution
  • padelväskor Star Vie Raptor Evolution

padelväskor Star Vie Raptor Evolution

PVP: 932,45 kr
501,47 kr
-47% Star Vie
Star Vie Raptor Evolution padel racketväska | Bär allt ditt padelmaterial med den nya stora Raptor Evolution padel racketväskan med många fack samtidigt som du skyddar ditt padel racket tack vare termo
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Padelväska Star Vie Raptor Evolution Röd

Transportera allt ditt paddelmaterial bekvämt tack vare den nya kollektionen av Star Vie 2022 padelväskor. Köp Raptor Evolution padelväska med en svart och röd design, en av de största och mest robusta så att den låter dig transportera alla typer av väl skyddade och organiserat material.

För utrymme har två sidfickor lagts till, varav en gör att du kan förvara racket samtidigt som den är skyddad från värmeförändringar tack vare Thermo-skyddet. En annan har också inkluderats där du kan förvara dina skor självständigt och en annan mycket stor central för alla dina toalettartiklar eller duschartiklar.

Svart och röd Raptor Evolution-väska, funktioner

  • Star Vie Raptor Evolution är cirka 60 x 30 x 40 cm stor.
  • Du kan bära den som en ryggsäck eller i det övre handtaget som en väska.
  • Centralficka och två andra sidor, en med termiskt skydd för att skydda racket.
  • Vadderade skydd har lagts till i ryggområdet så att du kan bära den utan smärta.
  • Fack för förvaring av skor eller smutsiga kläder.
  • Ny kollektion av Starvie Padel 2022 väskor.

Vem är det till? Den är perfekt för alla de idrottare som är vana vid att bära en stor mängd material till träningar och matcher, varför de behöver en stor padelväskor för att kunna transportera allt bekvämt och alltid i gott skick.

Varför kommer du att gilla det? Det är inte bara en väldigt komplett väska utan den har också en väldigt vacker design eftersom färgen svart och röda detaljer har använts, som matchar nya Star Vie Raptor Evolution denna säsong.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och tillämpar alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av Padel rackets, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare från World Padel Tour som Bea Gonzalez, Carolina Navarro, Coki Nieto eller Jesús Moya bland andra.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter