Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Star Vie Triton Verde 2021
  • Paletero Star Vie Triton Verde 2021
  • Paletero Star Vie Triton Verde 2021
  • Paletero Star Vie Triton Verde 2021

padelväskor Star Vie Triton Verde 2021

PVP: 766,79 kr
690,56 kr
-10% Star Vie
padelväskor Star Vie Triton Green modell 2021 | En av de nya Starvie padelväskorna, designad i vertikalt format, med stor kapacitet och med halvhårda sidor för att erbjuda bästa prestanda

Stor akvamarin och svart Star Vie Triton-väska

Lämna ingenting hemma med den senaste kollektionen av Star Vie 2021 padelväskor. Skaffa en av dess nyheter: Triton padelbag i grönt. Det är en stor padelväskor, med en ungefärlig storlek på 60 x 33 x 34 centimeter och halvhårda sidor för större robusthet.

Den fördelar sitt utrymme på 2 sidor för padel racket, en av dem med termoteknik. Den har även en huvudficka och en ventilerad väska för smutsiga skor. Som avslutning har den ett stoppningssystem på baksidan för att undvika obehag i nedre delen av ryggen.

Triton stor väska i grönt, funktioner

  • Vertikal design och halvhårt material av Star Vie Triton i grönt 2021.
  • Två sidor för att lagra flera padel racket, en av dem med termisk funktion.
  • Justerbara handtag och vadderade skydd för ökad komfort.
  • Du kan ventilera dina skor och smutsiga kläder i ett separat fack.
  • Mindre fickor in- och utvändigt så att du inte tappar bort dina nycklar.
  • Finns i Starvie 2021-katalogen för padelväskor.

Vem är det till? För alla idrottare som brukar ha kläder på sig för att duscha efter att ha spelat, då denna Starvie padelväska är stor, med fack anpassade för varje typ av material för att inte lämna något efter sig.

Varför kommer du att gilla det? Inte bara för sina egenskaper utan också för sin fantastiska akvamarinfinish och svarta detaljer som även innehåller logotypen på framsidan. Det är samma design som nya Star Fri Triton 2021 att matcha.

Ta reda på mer om varumärket STAR VIE

Ta reda på alla nyheter som StarVie Padel föreslår för den här säsongen. Den har ansträngt sig för att implementera ny teknik i alla sina racket, kit, Padel rackets och tillbehör, vilket gör dem oemotståndliga för allmänheten.

På senare år har det blivit det officiella varumärket för World Padel Tour och professionella spelare på nivån Franco Stupa, Mati Díaz eller Carolina Navarro är några av dem som stolt visar upp sina produkter på banorna.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter