Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Star Vie Raptor Pro Rojo 2021
  • Paletero Star Vie Raptor Pro Rojo 2021
  • Paletero Star Vie Raptor Pro Rojo 2021
  • Paletero Star Vie Raptor Pro Rojo 2021

Star Vie Raptor Pro Red 2021 padelväska

PVP: 877,10 kr
569,89 kr
-36% Star Vie
Star Vie Raptor Pro Red padelväska modell 2021 | Den nya Franco Stupaczuk padelväskor återvänder, designad i ett vertikalt format och med de bästa Star Vie-materialen för exceptionell prestanda

Bolsa Star Vie Raptor Pro av Frank Stupa

Utrusta dig själv med produkterna från de bästa spelarna i World Padel Tour i vår onlinebutik. Skaffa Raptor Pro padelväska i rött, en av de nya Star Vie 2020 padelväskorna. Den har tillverkats med de bästa materialen och designen för sin stjärnspelare: Frank Stupa.

Den innehåller också ett stoppningssystem för att undvika obehag i rygg och axlar. Den sticker ut för sin vertikala design och delar upp sitt utrymme i 2 sidor för padel racket med termoteknik, en huvudficka och en separat väska för att ventilera smutsiga skor.

Raptorväska av Franco Stupaczuk, funktioner

  • Star Vie Raptor Pro 2021 har designats i ett vertikalt format.
  • Ungefärlig storlek på 60 x 33 x 34 cm för att lösa utrymmesproblem.
  • Kapacitet för flera racket med 2 sidor fodrade med termiskt material.
  • Vadderade ytor och små fickor för tillbehör.
  • Du kan ventilera dina skor och smutsiga kläder i ett separat fack.
  • Finns i Starvie 2021-katalogen för stora padelväskor.

Vem är det till? För alla idrottare som regelbundet spelar padeltennis och som behöver en stor, bekväm padelväska med gott om fack för att kunna bära allt material organiserat och skyddat från stötar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har tillverkats med polyester yacard, ett av de mest motståndskraftiga materialen för att uppnå större hållbarhet. Det är också Frank Stupas padelväskor med en design baserad på nya Star Vie Raptor 2021 som inkluderar spelarens signatur och logotyp.

Ta reda på mer om varumärket STAR VIE

Få reda på alla nyheter som StarVie Padel föreslår för den här säsongen. Den har ansträngt sig för att implementera ny teknik i alla sina racket, kit, Padel rackets och tillbehör, vilket gör dem oemotståndliga för allmänheten.

På senare år har det blivit det officiella varumärket för World Padel Tour och professionella spelare på nivån Franco Stupa, Mati Díaz, Carolina Navarro eller systrarna Alayeto är några av dem som stolt visar upp sina produkter på banorna.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter