armband Star Vie svarta logo gröna
  • armband Star Vie svarta logo gröna

armband Star Vie svarta logo gröna

PVP: 87,76 kr
76,24 kr
-14% Star Vie
Star Vie svarta logo gröna | Optimera din spel med Star Vie svarta logo gröna pulsband. Komfort och stil i en oumbärlig tillbehör. Känn skillnaden i varje match!

Armband Padel Star Vie svarta logo gröna

Uppgradera din padelutrustning med armband Star Vie svarta logo gröna, en oumbärlig accessoar för varje seriös spelare. Dessa armband inte bara lägger till en touch av stil med den ikoniska Star Vie-logotypen i mintgrönt, utan ger också överlägsen funktionalitet genom att absorbera svett och erbjuda extra säkerhet under dina mest intensiva matcher.

Tillverkade av en noggrant utvald blandning av bomull, nylon och elastan, är Star Vie-pulsbanden utformade för att ge maximal komfort och stöd. Deras lätta och mjuka konstruktion gör att du kan hålla fokus på spelet, vilket säkerställer att din prestanda inte kompromissas av obehag eller distraktioner.

Funktioner för Star Vie svarta logo gröna armband

  • Optimerad sammansättning av 80% bomull, 15% nylon och 5% elastan för effektiv svettabsorption och komfort.
  • Stilrent design i svart med detaljer i mintgrönt, framhävande den karakteristiska Star Vie-logotypen.
  • Hög anpassningsförmåga och grepp för att säkerställa en säker passform under alla dina rörelser.
  • Lättviktighet och mjukhet som främjar en exceptionellt bekväm användarupplevelse.
  • Innehåll i förpackningen: 2 enheter, perfekt för att utrusta båda armarna.
  • Tillhör Star Vie 2024 kollektionen av tillbehör.

Vem är det för?

Star Vie-armband riktar sig till padelspelare på alla nivåer och är perfekta för dem som söker en accessoar som kombinerar stil och funktionalitet. Särskilt rekommenderade för idrottare som vill behålla kontrollen och komforten, även i de mest utmanande matcherna.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Star Vie-armband för deras förmåga att perfekt blanda sportig stil med praktisk funktionalitet. Deras moderna design och garantin för att hålla dina händer torra och bekväma kommer att tillåta dig att helt fokusera på att förbättra ditt spel, match efter match.

Upptäck mer om varumärket Star Vie

Star Vie skiljer sig i padelvärlden genom sitt engagemang för kvalitet och innovation. Med års erfarenhet av tillverkning av sportutrustning åtar sig Star Vie att erbjuda produkter som uppfyller behoven hos professionella spelare och entusiaster, vilket säkerställer att varje produkt, som våra pulsband, lever upp till förväntningarna.

När du väljer Star Vie väljer du ett varumärke som djupt förstår padelsporten och är dedikerat till att förbättra din upplevelse på banan. Gör dig redo att ta ditt spel till nästa nivå med tillbehör som gör skillnad.

Features År: 2024
Våra bästa produkter