Softee Ranger Yellow Junior 2024
  • Softee Ranger Yellow Junior 2024
  • Softee Ranger Yellow Junior 2024

Softee Ranger Yellow Junior 2024

PVP: 603,35 kr
602,81 kr
-1% Softee
Softee Ranger Yellow Junior 0014955 | Introducera unga i padel med Softee Ranger Yellow Junior 2024, en padelracket designad för kontroll och kraft i varje slag, som gör att du kommer att njuta.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 16 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Ranger Yellow Junior padelracket

Padelracket Softee Ranger Yellow Junior 2024 är det ideala verktyget för unga entusiaster som börjar sin resa i padelvärlden. Med egenskaper anpassade för deras behov erbjuder denna modell en perfekt balans mellan kontroll och kraft, vilket möjliggör ett snabbt och effektivt lärande.

Denna racket är inte bara lätt och hanterbar, utan har också en attraktiv design i gult som fångar uppmärksamhet och ökar motivationen hos unga spelare. Med sin professionella profil på 38 mm garanterar den en exceptionell spelupplevelse från första stund.

Egenskaper hos Softee Ranger Yellow Junior 2024 padelracket

  • Design Anpassad för Ungdomar: Optimerad storlek och vikt för enklare hantering av yngre spelare.
  • Balans mellan Kontroll och Kraft: 38 mm profil som ger professionell prestanda anpassad för yngre händer.
  • Lätt Konstruktion: Förbättrar reaktionssnabbhet och smidighet, vilket är avgörande för teknisk utveckling på banan.
  • Tåliga Material: Hög hållbarhet för att tåla intensivt användande och spelvillkor för unga.
  • Attraktiv och Funktionell Design: Livlig estetik i gult som främjar entusiasm och anknyter till unga spelare.
  • Tillhör Softee 2024 padelracketkollektionen.

Vem är den avsedd för?

Softee Ranger Yellow Junior 2024 är avsedd för barn och tonåringar som börjar med padel. Dess lätta och anpassade design är perfekt för dem som behöver en racket som underlättar lämplig och säker inlärning av sporten.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Softee Ranger Yellow Junior 2024 på grund av dess lätta design som gör det möjligt för dig att slå hårdare och mer precist. Dess färgglada design gör inte bara spelet roligt utan hjälper också till att förbättra spelfärdigheterna från en tidig ålder.

Lär dig mer om varumärket Softee

Softee har varit i framkant för att tillverka utrustning för padel, erbjudande produkter av hög kvalitet som möter behoven hos både nybörjare och experter. Deras kontinuerliga innovationer och åtagande till kvalitet har etablerat Softee som en ledare på padelmarknaden.

Sedan grundandet har märket gjort betydande ansträngningar för att anpassa sina produkter till varje typ av spelare, och garanterar att varje racket, som Ranger Yellow Junior, inte bara är funktionellt utan också inspirerande för unga.

Features Form: Diamant Nivå: Initiering Spela: Kraft Vikt: 300-330 gr. Profil: 38 mm Spelare: Unge År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter