Babolat Stima Energy 2023
  • Babolat Stima Energy 2023
  • Babolat Stima Energy 2023

Babolat Stima Energy 2023

PVP: 2 632,80 kr
1 645,14 kr
-38% Babolat
Babolat Stima Energy 2023 Damracket | Dominera backplanen med detta Babolat-racket för dam, en lätt modell med stor kontroll som gör att du kan placera bollen och ha en mycket bekvämare touch.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Stima Energy padelracket

Njut av de bästa sensationerna på banan med Dynamic Power-serien för dam som Babolat har utvecklat denna 2023. I den hittar du Stima Energy padelracket i svart och turkos, en modell som sticker ut för sin hanterbarhet eftersom den väger cirka 330 gram. Den erbjuder också bra kontroll tack vare sin rundare form och inneslutna balans.

Tack vare konstruktionen med kol och glasfiber genererar den en mer elastisk touch. Den innehåller också den nya Micro Perf-teknologin för att utöka sin sweet spot samt grovhet på planen som förbättrar spinn. För att avsluta kommer du att njuta av en bekväm träff tack vare dess svarta eva-gummi och antivibrationssystem och du kommer att kunna byta säkerhetssladd med Smart Buttcap-systemet.

Babolat Stima Energy svart och turkos, egenskaper

  • Mer elastisk touch av nya Babolat Stima Energy tack vare dess konstruktion med Carbon Flex.
  • Den presenterar en rundare form med innesluten balans.
  • Utsökt touch med det nya svarta eva-gummit i kärnan och vibrasorbsystemet.
  • Perforeringar i de mest stela områdena för att expandera träffytan.
  • Yta med 3D Spin-teknik som ökar effekterna.
  • Ny Smart Buttcap-design som gör att du enkelt kan ta bort och byta ut säkerhetslinan.
  • Mycket hanterbar då den väger runt 330 gram.
  • Den tillhör Babolat Padel 2023 racketkatalog för flickor.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den perfekt för idrottare som vanligtvis spelar intensivt, eftersom det är ett högpresterande racket som erbjuder stor kontroll över bollen samt enkel hantering eftersom vikten är riktigt låg.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare den nya Micro Perf-teknologin har dess sweet spot vidgats avsevärt, vilket kommer att hjälpa oss att minska otvingade fel. Den presenterar också en väldigt cool design i svart med detaljer och en central turkos logotyp, spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Nummer 1 i världen, Juan Lebrón, konkurrerar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 333 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter