Siux Pro Tour Max orange 2024 padelväska
  • Siux Pro Tour Max orange 2024 padelväska
  • Siux Pro Tour Max orange 2024 padelväska

Siux Pro Tour Max orange 2024 padelväska

PVP: 987,30 kr
734,44 kr
-26% Siux
Siux Pro Tour Max orange | Ta ditt spel till nästa nivå med Padelväska Siux Pro Tour Max Orange 2024. Innovativ design och tillräckligt med utrymme för all din padelutrustning

Siux Pro Tour Max orange padel bag 2024

Ta över padelbanan med Padelväska Siux Pro Tour Max orange 2024, ett oumbärligt tillbehör för den moderna spelaren. Denna padelväska, framträdande med sin livliga orange färg, är en perfekt blandning av mode och funktionalitet.

Designad för den mångsidiga idrottaren, erbjuder den smart förvaring och bekväm transport. Vare sig det är för en intensiv match eller ett träningspass, är Padelväska Siux Pro Tour Max den perfekta partnern för att bära allt du behöver.

Egenskaper hos Padelväska Siux Pro Tour Max Orange 2024

  • Robust konstruktion med högkvalitativa material för hållbarhet.
  • 1 huvudfack med lätt åtkomst och plats för 3 racketar.
  • Termiskt fack och ventilerad ficka för skor.
  • Olika handtag och remmar för mångsidig användning som ryggsäck eller handväska.
  • Stor kapacitet, perfekt för att duscha eller byta kläder efter träning.
  • Tillhör den exklusiva kollektionen av padelutrustning från Siux 2024.

Vem är den avsedd för?

Padelväska Siux Pro Tour Max är idealisk för padelspelare på alla nivåer, från nybörjare till proffs, som värdesätter stort utrymme för att förvara allt nödvändigt material. Dessutom gör dess orange design den perfekt för aktiva män och kvinnor.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska den för dess förmåga att anpassa sig till alla dina behov. Kombinationen av dess iögonfallande orange färg, välorganiserade utrymmen och lätthet att transportera gör denna padelväska till ett överlägset val i termer av komfort och stil.

Lär dig mer om märket Siux

Siux, ett framstående namn inom padelvärlden, är känt för sin oöverträffade kvalitet och innovativa design. Välj Siux för en förbättrad spelupplevelse och bli en del av spelargemenskapen som litar på dess excellens.

Förtroende för kvaliteten på Siux-produkter, stora professionella spelare som Sanyo Gutiérrez eller Stupa tävlar med sina padelracketar, en omisskännlig symbol för de höga prestanda som märket erbjuder.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter