Siux Pro Tour Max röd padelväska
  • Siux Pro Tour Max röd padelväska
  • Siux Pro Tour Max röd padelväska

Siux Pro Tour Max röd padelväska

PVP: 987,30 kr
734,44 kr
-26% Siux
Siux Pro Tour Max röd | Padelväskan Siux Pro Tour Max Röd är det perfekta tillbehöret för att organisera och bekvämt bära din padelutrustning. Vänta inte längre och känn skillnaden!

Siux Pro Tour Max röd padel bag 2024

Padelväskan Siux Pro Tour Max röd är det perfekta tillbehöret för att organisera och bekvämt bära din padelutrustning till spelplanen. Denna mångsidiga väska, lämplig för både män och kvinnor, är tillverkad av högkvalitativa syntetmaterial som polyester, vilket ger hållbarhet även under intensiv användning.

En av de främsta fördelarna med denna padelväska är dess rymliga inre, med specifika fack för att hålla din utrustning organiserad. I det centrala facket hittar du gott om utrymme för dina personliga tillhörigheter. Dragkedjeförsedda sidofack är perfekta för att förvara ytterligare padelutrustning. Dessutom finns ett litet ficka överst med dragkedja för personliga tillhörigheter som nycklar, plånbok eller mobiltelefon.

Egenskaper hos Padelväskan Siux Pro Tour Max Röd

  • Rymligt inre för en komplett uppsättning padelutrustning.
  • Specifika fack för effektiv organisering.
  • Sidofickor med dragkedja för ytterligare tillbehör.
  • Övre ficka med dragkedja för personliga föremål.
  • Justerbara och vadderade remmar för bekväm transport.
  • Tillhör Siux 2024-kollektionen av padelväskor.

Vem är den avsedd för?

Padelväskan Siux Pro Tour Max röd är designad för padelspelare som vill hålla sin utrustning organiserad och redo för action. Lämplig för både män och kvinnor som söker komfort och stil på padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Padelväskan Siux Pro Tour Max röd för dess attraktiva design i svart och rött, samt för den komfort den erbjuder under transport. Håll dina tillbehör och personliga föremål säkra och organiserade medan du dominerar på padelbanan.

Lär dig mer om märket Siux

Siux är ett ledande märke inom padelvärlden, känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Med en lång historia inom sporten fortsätter Siux att erbjuda högpresterande och stilfulla produkter som möter de mest krävande spelarnas behov.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter