Siux Pro Tour Max blå 2024 padelväska
  • Siux Pro Tour Max blå 2024 padelväska
  • Siux Pro Tour Max blå 2024 padelväska

Siux Pro Tour Max blå 2024 padelväska

PVP: 987,30 kr
734,44 kr
-26% Siux
Siux Pro Tour Max blå | Padelväskan Siux Pro Tour Max blå är den perfekta accessoaren för att bära din padelutrustning på ett organiserat och bekvämt sätt. Vänta inte längre och känn skillnaden!
Skriv en recension

Siux Pro Tour Max blå padel bag 2024

Padelväskan Siux Pro Tour Max blå är en idealisk accessoar för att bära din padelutrustning på ett organiserat och enkelt sätt till banan när som helst. Den kan användas av både män och kvinnor och är tillverkad av syntetiska material som polyester, vilket ger bra motståndskraft och hållbarhet vid långvarig användning.

Denna padelväska utmärker sig genom att erbjuda en stor inre utrymme och har de nödvändiga facken för att förvara all padelutrustning på ett ordnat sätt. I mitten finns det gott om plats för att lagra personliga föremål, medan det också finns sidofickor med dragkedja för kompletterande padeltillbehör. Dessutom har den en liten ficka med dragkedja högst upp, perfekt för personliga föremål som nycklar, plånbok eller mobiltelefon. Att transportera padelväskan är enkelt tack vare de två justerbara och vadderade remmarna över axlarna. Med sin design i svart med blå detaljer och vadderad rygg garanterar den bekvämlighet under transporten.

Egenskaper för Padelväskan Siux Pro Tour Max Blå

  • Rikligt med utrymme inuti för att lagra padelutrustning.
  • Specifika fack för optimal organisation.
  • Sidofickor med dragkedja för tillbehör.
  • Toppficka med dragkedja för personliga föremål.
  • Justebara och vadderade remmar för bekväm transport.
  • Tillhör Siux 2024-kollektionen av padelväskor.

Vem är den avsedd för?

Padelväskan Siux Pro Tour Max blå är designad för padelspelare som vill bära sin utrustning på ett organiserat och bekvämt sätt. Både män och kvinnor kan njuta av dess mångsidighet och stil.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Padelväskan Siux Pro Tour Max blå för dess attraktiva design i svart och blått, samt dess bekvämlighet vid transport. Den är perfekt för att hålla dina tillbehör och personliga föremål säkra och organiserade på padelbanan.

Upptäck mer om varumärket Siux

Siux är ett välkänt varumärke inom padelvärlden för dess åtagande för kvalitet och innovation. Med en stark historia inom sporten fortsätter Siux att leverera högpresterande produkter med stil, och tillfredsställer kraven från de mest krävande spelarna.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter