Siux Pegasus GV Edition 2023
  • Siux Pegasus GV Edition 2023
  • Siux Pegasus GV Edition 2023

Siux Pegasus GV Edition 2023

PVP: 3 839,50 kr
2 182,60 kr
-44% Siux
Siux Pegasus GV Edition GVEDIT23 | Nå högsta nivån på banan med Siux Pegasus GV Edition 2023. Stil och prestanda förenas i detta exceptionella racket. Dominera spelet med Siux!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Pegasus GV Edition padelracket

Upptäck Siux Pegasus GV Edition 2023, ett padelracket som omdefinierar mångsidigt spel. Ett samarbete mellan Siux och Gianluca Vacchi, denna hybridmodell med medelbalans är det perfekta valet för avancerade spelare som söker excellens i varje slag.

Med sin innovativa konstruktion i Carbon 24K Twill Silver och antivibrationssystem erbjuder Siux Pegasus GV Edition exceptionell prestanda. Dess lätthet och balans mellan kraft och kontroll gör det möjligt att dominera banan med lätthet och stil.

Egenskaper padelracket Siux Pegasus GV Edition 2023

  • Hybrid design med medelbalans, perfekt för ett mångsidigt spel.
  • Konstruktion i Carbon 24K Twill Silver för motståndskraft och hållbarhet.
  • Antivibrationssystem för ett bekvämare och säkrare spel.
  • Vikt mellan 355 och 375 gram, idealisk för snabb rörlighet på banan.
  • Tillhör Siux racketkollektion 2023.

Vem är den avsedd för?

Siux Pegasus GV Edition 2023 är idealisk för avancerade spelare som söker ett racket som erbjuder en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Dess design möjliggör snabb anpassning både i forehand och backhand spel, vilket gör det till ett mångsidigt val för alla spelstilar.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Siux Pegasus GV Edition för dess exklusiva samarbete med Gianluca Vacchi, vilket tillför en touch av elegans och distinktion till din utrustning. Dess design i synligt kol och silver garanterar inte bara överlägsen prestanda utan också ett imponerande utseende på banan.

Lär dig mer om varumärket Siux

Siux är ett ledande märke inom padelvärlden, känt för sin ständiga innovation och engagemang för kvalitet. Varje Siux racket är ett uttryck för deras hängivenhet att erbjuda det bästa till spelarna, kombinerar högsta teknologi med exklusiva och funktionella designer.

Med en framträdande historia på marknaden fortsätter Siux att sätta trender och etablera nya standarder inom padelvärlden. Deras racketar väljs av både professionella spelare och entusiaster tack vare deras jämförlösa prestanda och stil.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter