Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Siux Spartan Revolution 2
  • Siux Spartan Revolution 2
  • Siux Spartan Revolution 2

Siux Spartan Revolution 2

PVP: 3 181,30 kr
1 644,95 kr
-49% Siux
Master Series Siux Spartan Revolution 2 padelracket | Utmärkt prestanda i attack och försvar med det nya Siux Spartan Revolution 2-racket, en av de bästa mångsidiga racket i den avancerade serien
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Spartan Revolution 2 padelracket

Ta fram ditt bästa spel med den nya kollektionen av Siux 2023 racket. Den här säsongen kommer den nya utgåvan av det röda Siux Spartan Revolution 2 padelracket tillbaka, en avancerad modell som återkommer med en förbättrad image. Tack vare sitt droppformat breddar den sweet spot och genom att hålla balansen något hög ger den extra kraft.

För dess tillverkning har 100 % kol använts, med 3k-tyg på ytan. Den har även en förstärkning i hjärtområdet samt ett antivibrationssystem för en träff utan skador. Äntligen kommer du inte att tappa känslor med det nya eva HR3 mjuka svarta gummit, exceptionell touch!

Siux Spartan Revolution 2 röd, egenskaper

  • Sandig finish på planen av nya Siux Spartan Revolution 2.
  • Teardrop-format för att bättre korrigera off-center träffar.
  • Balansera i det centrala området, få extra kraft när du slår.
  • Ny förstärkning i hjärtområdet som ger mer styvhet.
  • Konstruktion av den rörformiga 50% kol - 50% glasfiber.
  • Flats i 12k kolfibertyg kombinerat med ett eva-gummi i kärnan.
  • Dämparteknik som eliminerar vibrationer.
  • Nyhet i den senaste kollektionen av Siux Padel 2023 racket.

Vem är det till? Enligt vår mening är den idealisk för spelare på avancerad nivå som letar efter ett balanserat racket, det vill säga med droppform för att ha en bra sweet spot och en mer fokuserad balans för att få extra kraft i träffen.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den återkommer med ny teknik och material, så erbjuder den enastående prestanda både i anfall och försvar. Den presenterar också en väldigt cool estetik, som kombinerar färgen svart med den grå logotypen och röda detaljer.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter