Siux Diablo Revolution 2 3K
  • Siux Diablo Revolution 2 3K
  • Siux Diablo Revolution 2 3K

Siux Diablo Revolution 2 3K

PVP: 3 280,03 kr
1 864,35 kr
-44% Siux
padelracket Siux Diablo Revolution 2 3K | Ge ditt bästa i varje spel med Siux Diablo Revolution 2 3K som har designats med kol tillsammans med en mjuk eva gummikärna för bra kontroll och kraft
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 14 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Diablo Revolution 2 3K 2023 padelracket

Den nya Siux 2023-kollektionen är nu tillgänglig där du kan hitta ett brett utbud av modeller för att välja de som passar ditt spel bäst. Inuti kan du hitta den avancerade serien där Diablo Revolution 3K-modellen redan finns med droppformat och mellanbalans vilket ger dig en fantastisk balans mellan kraft och kontroll så att du kan anpassa dig till spelet.

Den presenterar en 100% kolfiberstruktur, ramen förstärkt med 3K-tyg, vilket ger större motstånd för större hållbarhet. I kärnan har mjukt eva-gummi använts, vilket ger en mycket behaglig touch samt en fantastisk bollutmatning. Slutligen har den ett antivibrationssystem som hjälper till att minska dem med varje träff för att uppnå ett bekvämare och mindre skadligt spel.

Sioux Diablo Revolution 3K, funktioner

  • Siux Diablo Revolution 3K blir Sanyo Gutiérrez racket.
  • Den har en droppform med centrerad balans för bra spelbarhet.
  • Ramkonstruktion i 3K kolfiber för större motstånd.
  • Kombinerar en kolstruktur med mjukt eva-gummi för en bra balans mellan kraft och kontroll.
  • Broområdet har förstärkts för att förhindra vridning vid varje träff.
  • Dual Pro Grip för att förbättra greppet på racket.
  • Antivibrationssystem för att uppnå ett bekvämare spel.
  • Den tillhör den avancerade Pro-serien av Siux 2023-racket.

Vem är det till? Perfekt för den avancerade eller professionella nivåspelaren som letar efter ett mångsidigt racket att anpassa sig till vilket spel som helst, eftersom de tack vare dess format och de använda materialen tillåter dig en bra balans mellan kraft och kontroll för att dominera båda spelen.

Varför kommer du att gilla det? Den kommer utan tvekan att bli en av favoriterna för alla som söker kvalitet eftersom den kombinerar en 100% kolkonstruktion för att ge dig den bästa kvaliteten och motståndet. Den har även designats i svart med vita kanter, en mycket exklusiv kombination utan tvekan.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter