Siux Evoque 3
  • Siux Evoque 3
  • Siux Evoque 3

Siux Evoque 3

PVP: 2 183,03 kr
1 096,44 kr
-50% Siux
padelracket evolution-serien Siux Evoque 3 | Ta fram ditt bästa spel med det gröna Siux Evoque 3 padelracket, en modell från Evolution-serien med vilken du kommer att ha garanterad kraft, kontroll och komfort på banan
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 8 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Siux Evoque 3

Dra fördel av det faktum att vi redan har den nya kollektionen av Siux 2023-produkter tillgängliga för att förnya ditt material till bästa pris. Vi presenterar det nya Evoque 3 padelracket i grönt, en modell från Evolution Carbon-serien som kännetecknas av sin mångsidighet. Så den svarar väldigt bra i anfall och även i försvar på grund av sin överdimensionerade form och medelbalans.

För strukturen kombinerar den 50 % kol och fiber i det rörformade området och planen har förstärkts med 3k-tyg, vilket ger extra motstånd. Eva-gummi har använts för kärnan, vilket genererar bra uteffekt på långsammare bollar samt en oslagbar touch. Som avslutning har den dämpare och den har fått en väldigt cool glansig finish.

Siux Evoque 3 i grönt, egenskaper

  • Siux Evoque 3 innehåller 3k kolfibertyg på planen.
  • Den har ett överdimensionerat format, vilket kommer att hjälpa oss att ha mer kontroll på off-center bollar.
  • Balansera i mittzonen för att ge mer fart till skotten.
  • Förstärkning i broområdet för att garantera stabilitet vid slag.
  • Antivibrationssystem och integrerade dämpare, vilket garanterar en bekväm touch.
  • Eva gummikärna, som genererar oslagbara sensationer.
  • Konstruktion av den rörformiga 50% kol och fiber.
  • Ny kollektion av mångsidiga padelracket från Siux Padel 2023.

Vem är det till? Vi tror att det är lämpligt för spelare med en avancerad och även en mellannivå, eftersom det är en mångsidig racket som hjälper oss att definiera vår spelstil, med vilken vi kommer att kunna försvara poängen bakifrån och även gå på attackera med fart.

Varför kommer du att gilla det? Det kommer inte att vara svårt för dig att spela henne, eftersom hon är mycket väl kompenserad och från första spelet kommer du att känna dig bekväm med henne. Du kan också skryta med en fantastisk design tack vare kombinationen av svart med gröna och vita detaljer, det är fantastiskt!

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter