Siux Astra 3.0 Hybrid
  • Siux Astra 3.0 Hybrid
  • Siux Astra 3.0 Hybrid

Siux Astra 3.0 Hybrid

PVP: 2 073,33 kr
1 425,55 kr
-32% Siux
Siux Astra 3.0 Hybrid mångsidig padelracket | Ingenting kommer att stoppa dig på banan med Astra 3.0 Hybrid, en modell som har designats med mjukt eva-gummi för att ge dig en fantastisk bollutmatning och kontroll vid varje träff.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Astra 3.0 Hybrid 2023 padelracket

Dra nytta av våra nya padelkollektioner för att renovera ditt gamla padelracket där du kan välja mellan ett stort antal modeller. Inuti kan du hitta den nya Astra 3.0 Hybrid, en modell från Siux-företagets nya kollektion. Med sin droppform och centrerade balans är den idealisk för spelare som vill förbättra sitt spel med kontroll och makt.

Det är en väldigt lätt modell så det är väldigt lätt att leka med den. Dessutom har den tillverkats med 3K kol, en fiber som ger större motstånd samt mycket kraft i slagen. Det har också använts glasfiber, ett mycket flexibelt material som ger en mycket behaglig touch. För att avsluta sin kärna har den byggts med mjukt eva-gummi för en bra bolleffekt.

Siux Astra 3.0 Hybrid, egenskaper

  • Siux Astra 3.0 försäkrar dig både kraft och kontroll.
  • Balansera i mitten av det droppformade padelracket.
  • Förstärkt brosystem som minskar vridningen vid slag.
  • AVS-system och shockout-teknik som absorberar vibrationer för en mycket bekvämare träff.
  • Eva mjuk gummikärna för oslagbara upplevelser.
  • Konstruktion som kombinerar glasfiber och kol för bra motstånd.
  • Större stabilitet i träffen tack vare förstärkningarna i bryggan.
  • Ny kollektion av mångsidiga padelracket från Siux Padel 2023.

Vem är det till? Perfekt för de människor som letar efter ett racket som kan ge dem den bästa balansen mellan kraft och kontroll för att kunna ge det bästa av sig själv i både försvars- och anfallsspel. Det är också en mycket bekväm modell tack vare det mjuka eva-gummit inuti.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för alla funktioner den kombinerar, utan också för dess estetiska nivå, eftersom den kombinerar en svart design med gula detaljer, en mycket slående kombination för dig att lyckas med på banan.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter