Siux Pegasus Revolution 12k
  • Siux Pegasus Revolution 12k
  • Siux Pegasus Revolution 12k

Siux Pegasus Revolution 12k

PVP: 4 168,60 kr
1 974,05 kr
-53% Siux
padelracket Siux Pegasus Revolution 12k | Kontrollera matchens tider med detta mångsidiga Siux-racket, Pegasus Revolution-modellen som återkommer med ny teknik och 12k konstruktion
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 10 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Six Pegasus Revolution 12k paddelskyffel

Vi har redan den nya katalogen av Siux 2023 padelprodukter tillgängliga i vår webbutik. Vi presenterar en av dess mest emblematiska modeller: nyutgåvan av Pegasus Revolution 12k, en modell som vid första anblicken sticker ut för sin förnyade design och som överraskningar på banan För sin fantastiska kontroll och kraft, den är väldigt balanserad.

Således har den designats i en droppform och med en medium balans, förutom att den innehåller material av högsta kvalitet i sin konstruktion. Det är en padelracket i 100 % kol, som förstärker planen med 12k tyg och en eva gummikärna för oslagbara sensationer. Den innehåller även dämpare för att eliminera vibrationer samt en bit i hjärtat som förbättrar stabiliteten.

Siux Pegasus Revolution 12k guld, egenskaper

  • Siux Pegasus Revolution 12k har ett dämpningssystem för att minska vibrationer.
  • Vi definierar det som ett mångsidigt racket på grund av dess överdimensionerade format och dess medium balans.
  • Mjuk träff och mycket bra sensationer med eva-gummit inuti.
  • En del integrerad i hjärtat som förbättrar dess stabilitet.
  • Det ger större motstånd mot slag med kolet som används i ramen.
  • Torkare känsla med den nya 12k kolväven som används på lägenheterna.
  • Slät och glänsande finish i exponerad kolfiber och gyllene detaljer.
  • Ingår i den mest avancerade serien av Siux 2023 racket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är det en mycket välbalanserad högpresterande racket, där spelare med en redan avancerad spelnivå och som spelar både på forehand och i backhand-zonen kommer att få ut det mesta av det, eftersom Pegasus erbjuder en perfekt balans mellan makt och kontroll.

Varför kommer du att gilla det? Förutom dess fantastiska prestanda på banan kommer den också att vinna dig över med sin eleganta gyllene design. Utan tvekan är det en modell som har erövrat majoriteten av allmänheten och som den här säsongen återkommer med mer noggranna finishar som gränsar till perfektion.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter