RS Rialto Pro Cayetano Rocafort 2023
  • RS Rialto Pro Cayetano Rocafort 2023

RS Rialto Pro Cayetano Rocafort 2023

PVP: 3 729,80 kr
2 193,45 kr
-42% RS Padel
RS Rialto Pro Cayetano Rocafort RSRIALTOPCR23 | Dyk in i spelet med racketen RS Rialto Pro Cayetano Rocafort 2023. Med perfekt balans mellan kraft och kontroll omdefinierar denna racket excellens på padelbanan. Känn evolutionen i ditt spel!
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

RS Rialto Pro Cayetano Rocafort padelracket

Upplev ett högre spel med racketen RS Rialto Pro Cayetano Rocafort. Designad i samarbete med Cayetano Rocafort representerar denna racket kärnan i excellens på padelbanan. Den erbjuder en oöverträffad mångsidighet mellan kontroll och kraft, vilket gör den till den perfekta partnern för dem som vill sticka ut i varje match.

Med sin estetiska design och avancerade funktioner är RS Rialto Pro inte bara en racket, utan en förlängning av din passion och skicklighet på padelbanan. Denna modell har lyckats etablera sig som en av de mest önskade för säsongen, tack vare dess tårformade format som perfekt kombinerar balansen mellan kraft och kontroll.

Funktioner för racketen RS Rialto Pro Cayetano Rocafort

  • Tårformad design som garanterar balans mellan kontroll och kraft.
  • Ram och sidor byggda i aluminiserat 3k-kol som är superhållbart.
  • Låg balans för ett snabbare och mer dynamiskt spel.
  • Yta med 3D-galler mönster, perfekt för att applicera effekter på bollen.
  • Kärna med RS EVA Pro Rubber Soft gummi som erbjuder en bekväm känsla och kraftig bollutgång.
  • Tillhör RS racketkollektion 2023.

För vem är den avsedd?

Denna modell är särskilt designad för avancerade spelare som vill höja sitt spels teknik. Om du är en spelare som strävar efter excellens och behöver en racket som erbjuder högpresterande egenskaper, är RS Rialto Pro Cayetano Rocafort för dig.

Varför kommer du att gilla den?

RS Rialto Pro Cayetano Rocafort är inte bara en annan racket på marknaden. Det är en av de nya och revolutionerande modellerna från RS för säsongen. Dess design, hållbarhet och prestanda på banan gör den oslagbar. Utmana dina gränser och ta ditt spel till nästa nivå!

Läs mer om varumärket RS

RS är ett varumärke som har varit synonymt med kvalitet och excellens i padelvärlden. Sedan starten har de strävat efter att erbjuda premiumprodukter som uppfyller kraven från de mest krävande spelarna. Med en framstående karriär har RS visat sig vara ett ledande varumärke inom innovation och teknik inom sporten.

Genom åren har RS förstärkt sin närvaro på marknaden genom att skapa racketar som inte bara erbjuder prestanda, utan även design och hållbarhet. Genom att arbeta tillsammans med stora namn inom padel som Cayetano Rocafort fortsätter RS att sätta tonen och definiera standarden för vad en padelracket bör vara.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter