RS Padel Prime Team Edition svart blå kvinna 2023
  • RS Padel Prime Team Edition svart blå kvinna 2023
  • RS Padel Prime Team Edition svart blå kvinna 2023

RS Padel Prime Team Edition svart blå kvinna 2023

PVP: 2 073,31 kr
1 195,18 kr
-43% RS Padel
RS Padel Prime Team Edition svart blå kvinna RSPADNEGAZU | Upptäck padelvärlden med RS Padel Prime Team Edition 2023. Balans, kraft och design i en racket. Upplev förändringen och gör skillnad i varje match!
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

RS Padel Prime Team Edition svart blå kvinna paddelracket

Upptäck den majestätiska kraften i RS Padel Prime Team Edition svart blå kvinna 2023. Denna paddelracket är noggrant utformad för att ge en perfekt balans mellan anfall och försvar, redo att bli din perfekta partner på padelbanan. Med en estetik som kombinerar elegans och modernitet, förbättrar den inte bara ditt spel utan också din stil.

Som en del av den innovativa RS Padel-kollektionen utmärker sig denna modell med sin prestanda och anpassningsförmåga. Oavsett om du vill stärka dina slag eller förbättra ditt försvar ger denna racket dig allt du behöver för att skina i varje match.

Egenskaper för RS Padel Prime Team Edition svart blå kvinna

  • Integrerad med de avancerade teknikerna från Pro Edition Simon Vasquez.
  • Ramen är byggd med 80% kolfiber och 20% glasfiber, vilket ger en särskild och mjuk känsla.
  • Ytorna är gjorda av 3K kolfiber, vilket garanterar hållbarhet och styrka.
  • EVA Soft-gummi i kärnan, vilket ger manövrerbarhet och en utökad sweet spot.
  • Ruggad yta som förstärker effekterna när du slår bollen.
  • Ingår i RS paddelracketkollektion 2023.

Vem är den avsedd för?

Denna modell är designad med den avancerade spelaren i åtanke, den som redan har erfarenhet på padelbanan och vill vidareutveckla sin teknik. Tack vare sin lägre vikt, jämfört med andra modeller, erbjuder den exceptionell manövrerbarhet, perfekt för dem som söker precision och anpassningsförmåga i sina rörelser.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att förälska dig i RS Padel Prime Team Edition på grund av dess raffinerade estetik och detaljer i ljusblått. Det är inte bara en fröjd för ögat, dess medelbalans garanterar enastående prestanda både i offensiv och defensiv. En perfekt kombination av form och funktion.

Lär känna mer om varumärket RS

RS är ett ikoniskt märke i padelvärlden, känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan starten har de varit pionjärer inom införandet av avancerad teknik, alltid med målet att ge spelare verktyg som förbättrar deras spel.

Genom åren har RS etablerat ett oöverträffat arv och blivit ett betrodd märke för både proffs och entusiaster. Med varje ny kollektion fortsätter de att överträffa förväntningarna och sätta nya standarder för design och prestanda för paddelracketer.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber
Våra bästa produkter