RS Prime Pro Vasquez 2024
  • RS Prime Pro Vasquez 2024
  • RS Prime Pro Vasquez 2024

RS Prime Pro Vasquez 2024

PVP: 4 190,54 kr
4 190,00 kr
-1% RS Padel
RS PRIME PRO VSQZ | Upptäck RS Prime Pro Vasquez 2024 från RS Padel, din allierade för att dominera planen med avancerad teknologi och exceptionell design. Höj ditt spel nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 24 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

RS Prime Pro Vasquez Padelracket

Introducerar RS Prime Pro Vasquez 2024, den senaste innovationen inom padelracket som lovar att revolutionera ditt spel. Designad i samarbete med den berömda Simón Vásquez, förbättrar denna racket inte bara din prestation på planen, utan omdefinierar också förväntningarna på vad en padelracket kan göra.

RS Prime Pro Vasquez 2024 är lättare, mer balanserad och har avancerad teknik som säkerställer överlägsen kontroll och precision. Med sin innovativa design och material av högsta kvalitet, eftersom den har en yta i 12k aluminiserad kolfiber, EVA-gummi inuti och en grov textur.

Egenskaper RS Prime Pro Vasquez 2024 padelracket

  • Lättare och mer balanserad design kombinerad med den nya ramen med hexagonal profil "Dynamic Hex" för optimerad hantering.
  • RS Grid-mönster för bättre grepp och boll effekter.
  • Stabilisator Axis Force för bättre stabilitet och minskade vibrationer.
  • Kärna av EVA-gummi, förbättrar och utvidgar dess sweetspot ännu mer.
  • Racketens yta är gjord av högkvalitativ 12k aluminiserad kolfiber.
  • Tillhör RS Padel 2024 racketkollektion.

Vem är den riktad till?

RS Prime Pro Vazquez 2024 är designad för avancerade spelare som kräver det bästa inom teknik och prestanda. Den är idealisk för de som önskar precision i sina slag och exceptionell kontroll på planen, oavsett spelintensitet.

Varför kommer du att gilla den?

För att RS Prime Pro Vazquez 2024 inte bara är en racket, det är ett ställningstagande. Med sin lätta design, exceptionella kontroll och utökade sweetspot, låter den dig spela med förtroende, vetande att varje slag kan vara ett vinnande slag.

Upptäck mer om varumärket RS Padel

RS Padel har varit en pionjär inom padelvärlden, drivande innovation och prestanda sedan dess skapelse. Med ett fokus på kvalitet och kontinuerlig förbättring har RS Padel blivit ett referensmärke för spelare som söker det senaste inom racketteknologi.

Lanseringen av RS Prime Pro Vazquez 2024 är ytterligare ett bevis på deras åtagande för sportens framsteg, och erbjuder spelarna ett verktyg som inte bara förbättrar deras spel, utan också inspirerar till att nå nya höjder.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter