Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel RP Whip Extrem 2023
  • Royal Padel RP Whip Extrem 2023
  • Royal Padel RP Whip Extrem 2023

Royal Padel RP Whip Extrem 2023

PVP: 3 181,30 kr
2 862,63 kr
-11% Royal Padel
Padelracket Royal Padel RP Whip Extrem 2023 | En av de bästa multipurpose racket från Royal Padel returnerar, Whip Extrem tillverkad med en central stolpe, polyeten och en grov yta för effekter
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel RP Whip Extrem Padelracket

Vinn dina matcher med Whip Extrem padelracket, en modell som tillhör den mest avancerade serien av Royal Padel 2023. Liksom resten av Whip-modellerna kännetecknas den av sin balans då den har ett oversize format med en medium balans, så den anpassar sig till alla spelaktiviteter. Den presenterar dock en ny stolpe som ger mer stabilitet vid slag.

När det gäller dess inre kärna, innehåller den det redan karakteristiska polyetengummit för att ge en mer bekväm touch och förbättra bollutbytet. Glasfiber har använts för strukturen, så dess touch är mycket elastisk. Ramområdet har förstärkts med kol och den här säsongen återkommer med grovhet, så att du kan ge bollen mer snurr.

RP Whip Extreme, egenskaper

  • Royal Padel Whip Extrem 2023 har en överdimensionerad form och medium balans, en balans mellan kraft och kontroll.
  • Den genererar knappt vibrationer tack vare användningen av stötdämpningssystemet.
  • Zon av röret förstärkt med kol som ger det större motstånd.
  • Polyetenkärna för en mjukare touch.
  • Högpresterande racket för avancerade spelare.
  • Glasfiberyta som förbättrar dess spelbarhet.
  • Grov sandpappersliknande finish, vilket möjliggör bättre effekter.
  • En av de exklusiva racketsna i Royal Padel 2023.

Vem är det till? Den är idealisk för alla pojkar som har en avancerad nivå eller tävlar professionellt, som letar efter en halvmjuk, balanserad och grov padelracket för att kunna spela sina mest krävande matcher och få fram sitt bästa spel.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom Whip är den mest populära modellen och den här säsongen kommer den tillbaka med en exklusiv design för APT. Du kommer att älska dess svarta finish med detaljer i blått och rött, det mest slående!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på sluttningarna av World Padel Tour med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Blando
Våra bästa produkter