Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel RP790 Whip Eva 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Eva 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Eva 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Eva 2023

Royal Padel RP790 Whip Eva 2023

PVP: 2 852,09 kr
2 566,43 kr
-11% Royal Padel
Royal Padel RP790 Whip Eva | Få detta Royal Padel-racket på avancerad nivå till bästa pris i vår butik, en mycket välkompenserad modell som innehåller eva-gummi för en hårdare touch
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Royal Padel RP790 Whip Eva orange

Visa din bästa nivå på banan med den nya racketkollektionen Royal Padel 2023. Dominera spelet attack och försvar med det nya RP RP790 Whip Eva padelracket i orange toner, en av spelarnas favoriter för sin balans mellan kraft och kontroll, upprätthåller hela tiden en fantastisk touch och mindre vibrationer med stötdämpningstekniken.

Den kännetecknas av eva-gummit som används inuti, vilket ger den en hårdare touch än de andra modellerna i Whip-serien. Glasfiber har använts för ytan och röret har förstärkts med kol. För att avsluta återvänder den med en grov yta, vilket gör att vi kan ge våra skott mer snurr.

RP 790 Whip Eva i orange toner, egenskaper

  • Royal Padel RP790 Whip Eva 2023 erbjuder en torrare touch med eva-gummikärnan.
  • Utmärkt motstånd med kolförstärkningar i röret.
  • Den tuffaste av Whip-serien för extra kraft på salvor och spikar.
  • Grova plan så att du kan skriva ut större effekter.
  • Med stötdämpningsteknik reduceras vibrationerna till ett minimum.
  • Designad med en överdimensionerad form och centrerad balans, vilket är ett mångsidigt racket.
  • Glasfiberyta som ger större spelbarhet.
  • Den tillhör Royal Padel 2023 avancerade racketserien.

Vem är det till? Lämplig för pojkar som tävlar intensivt och med en mångsidig spelstil, eftersom det är ett mycket välbalanserat racket som också erbjuder en touch som hjälper dig att ta dina bästa slag från alla områden på banan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom företaget har använt de bästa materialen och revolutionerande teknologier för att erbjuda överlägsen prestanda på banan. Dessutom kommer den denna säsong tillbaka med en mest originell design som kombinerar färgen grå med alla detaljer i orange toner.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på sluttningarna av World Padel Tour med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter