Puma Solar Blink Control 2023
  • Puma Solar Blink Control 2023

Puma Solar Blink Control 2023

PVP: 1 645,50 kr
1 425,55 kr
-14% Puma
Puma Solar Blink Control 16106 | Maximera ditt spel med Puma Solar Blink Control 2023. Perfekt balans av kontroll och kraft för att dominera banan. Vänta inte längre, känn skillnaden!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Puma Solar Blink Control padelracket

Upptäck Puma Solar Blink Control 2023, ett padelracket som omdefinierar spelet på alla sätt. Designad för spelare som kräver det bästa, kombinerar detta racket innovation och stil så att du kan njuta av fantastisk kontroll. Det har en rund form med ett lägre balanspunkt.

Med sitt ramverk av kolfiber och kärna av låg densitet erbjuder Solar Blink Control exceptionellt spel. Det är den perfekta partnern för de som söker total kontroll på banan vid varje slag.

Egenskaper hos Puma Solar Blink Control 2023

  • Brett slagyta för att svara på de mest komplicerade slagen.
  • Rundad design med låg balans, idealisk för kontrollspel.
  • Tillverkad av kolfiber och 3K-väv för överlägsen prestanda.
  • Kärna av mjuk EVA-skum för en exceptionell känsla.
  • Ingår i Pumas padelracketkollektion 2023.

Vem är den riktad till?

Solar Blink Control är perfekt för atletiska spelare på hög nivå som söker ett kontrollracket, med en generös sweetspot för att korrigera avcentrerade slag och ge mer precision i varje träff.

Varför kommer du att gilla den?

För kombinationen av avancerade teknologier tillsammans med kvalitetsmaterial. Dessutom presenterar den en elegant design i svart med gula detaljer, så detta racket förbättrar inte bara ditt spel utan gör dig också till banans mittpunkt.

Lär dig mer om varumärket Puma

Puma, ett varumärke synonymt med innovation inom sportvärlden, tar kvalitet och prestanda till en ny nivå. Deras padelracketar är utformade med tanke på spelarna och erbjuder det senaste inom teknik och design.

Få tag på varumärkets produkter i vår onlinebutik, vi försäkrar dig att med dem kommer du att njuta av fantastiska känslor och exceptionell prestanda i varje tävling.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter