Puma Solar Attack RN gul 2023
  • Puma Solar Attack RN gul 2023

Puma Solar Attack RN gul 2023

PVP: 2 742,50 kr
2 193,45 kr
-21% Puma
Puma Solar Attack RN 16499 | Höj ditt spel med Puma Solar Attack RN gul 2023, en fusion av djärv design och precisionsteknik. Känn skillnaden vid varje slag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 14 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Puma Solar Attack RN gul padelracket

Dyk ner i padelns universum med den senaste innovationen från Puma, Puma Solar Attack RN gul 2023. Detta padelracket är inte bara en accessoar, utan en sann allierad för de som vill ta kontroll över spelet. Precision och teknik kombineras för att erbjuda en spelupplevelse utan motstycke.

Pumas engagemang för excellens återspeglas i varje slag. Puma Solar Attack RN gul 2023, med sin överlägsna konstruktion och innovativa design, är skapat för att dominera padelbanan och lyfta din teknik till professionella nivåer. Dess balans och sammansättning är avsedd för den moderna och dynamiska spelaren.

Egenskaper hos Puma Solar Attack RN gul 2023 padelracket

  • Upptäck dess otroliga sweetspot med dess runda form och lägre balans.
  • Lita på dess motståndskraft och hållbarhet, tack vare konstruktionen i 12K kolfiber.
  • Njut av en sublim känsla vid varje slag tack vare dess kärna av Eva Pro-gummi.
  • Känn varje träff utan vibrationer, med den kevlarförstärkta strukturen.
  • Hålmönstret Aero Hole är optimerat för att förbättra padelracketets prestanda.
  • Det är en del av Pumas padelracketkollektion för 2023.

Vem är den riktad till?

Idealisk för den mångsidiga spelaren som söker ett padelracket av premiumkvalitet. Puma Solar Attack RN gul 2023 är perfekt för den som kombinerar kraft med millimeterprecision, vilket underlättar ett överlägset spel på alla områden av padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

Förutom dess exceptionella prestanda, kommer du att förälska dig i dess djärva design och dess finish i fluorescerande gult. Puma Solar Attack RN gul 2023 känns inte bara bra i handen, utan kommer också att få dig att sticka ut på padelracket.

Lär dig mer om varumärket Puma

Puma, synonymt med innovation och design, har varit i framkant när det gäller tillverkning av sportutrustning. Med varje produkt har Puma omdefinierat kvalitetsstandarder, och tillhandahåller padelspelarna de verktyg som krävs för att lyckas.

Traditionen och passionen för sporten förkroppsligas i Puma Solar Attack RN gul 2023. Detta padelracket är resultatet av års forskning och engagemang för hög prestanda, designat för spelare som inte nöjer sig med mindre än excellens.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter