Puma Solar Attack marint orange 2023
  • Puma Solar Attack marint orange 2023

Puma Solar Attack marint orange 2023

PVP: 2 742,50 kr
1 974,05 kr
-29% Puma
Puma Solar Attack 16104 | Frigör din potential på banan med Puma Solar Attack 2023, ett padelracket som kombinerar kraft och estetik för överlägsen prestanda vid varje aktion
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 8 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Puma Solar Attack marint orange padelracket

Upptäck excellens i varje match med Puma Solar Attack marint orange 2023, ett padelracket som tar ditt spel till professionella nivåer. Dess innovativa design och spjutspetsteknologi garanterar en oöverträffad upplevelse på banan, och erbjuder en perfekt kombination av kraft och precision för den avancerade spelaren.

Puma Solar Attack marint orange 2023 är den ultimata partnern för spelare som vill dominera det luftburna spelet och överraska med explosiva slag. Tack vare dess avancerade struktur och sammansättning, blir varje slag ett uttryck för kontrollerad kraft, designat för tävlande som inte nöjer sig med mindre.

Egenskaper hos Puma Solar Attack marint orange 2023

  • Diamantform och hög balans, idealiska för oöverträffad kraft.
  • Kolstruktur med 12k-väv på planen för precisa slag.
  • EVA-gumkärna som ger en exceptionell känsla och snabb respons.
  • Ruggad yta för avancerade effekter och större precision i slaget.
  • Anti-vibrationssystem för en bekvämare spelupplevelse utan obehag.
  • Ingår i Puma padelracketskollektion 2023.

Vem är den riktad till?

Padelracketet Puma Solar Attack marint orange 2023 är designat för avancerade spelare som vill maximera sin kraft i varje smash, idealiskt för de som tillämpar kraft och precision i sitt luftburna spel.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Puma Solar Attack marint orange 2023 för dess högkvalitativa finish, robusta struktur och slående estetik med orange detaljer som står ut på banan.

Lär dig mer om varumärket Puma

Puma har etablerat sig som en ledande aktör inom sportens värld tack vare sin ständiga innovation och överlägsna kvalitet på sina produkter. Varje padelracket de designar är ett bevis på deras passion för sport och deras engagemang för atleter inom alla discipliner.

Med en historia rik på sportframsteg fortsätter Puma sitt arv 2023, och presenterar Puma Solar Attack marint orange, ett padelracket som inte bara uppfyller de mest krävande spelarnas förväntningar, utan också överträffar dem avsevärt, och säkerställer en exceptionell prestanda på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter