Nox Smartstrap Luxury 23 blå snören
  • Nox Smartstrap Luxury 23 blå snören

Nox Smartstrap Luxury 23 blå snören

PVP: 109,15 kr
98,19 kr
-11% Nox
Nox Smartstrap Luxury 23 azul | Låt inte ditt racket skadas om det glider ur handen med den blå Smartstrap Luxury 23-sladden från märket Nox, som gör att du kan hålla racket fäst vid handleden.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Nox Smartstrap Luxury 23 blå padellsnören

Byt ut ditt gamla snöre mot ett nytt från märkets tillbehörskollektion Nox 2023. Upptäck de nya Smartstrap Luxury 23-modellerna i blått, ett viktigt tillbehör för att förhindra att ditt racket glider under kraftiga slag eller på grund av svett.

Å andra sidan har den gjorts med högkvalitativa material som absorberar svett och står emot i gott skick även vid intensiv användning. Dess kurva kan anpassas till din handled genom att skjuta den för att justera den på ett personligt sätt och dess placering är enkel och snabb.

Nox Luxury 23 blå sladd, funktioner

  • Nox Smartstrap låter dig byta din gamla sladd utan att ta bort bottenkontakten.
  • Mjuk och absorberande konsistens för att förhindra att svett når din hand.
  • Blå design med vit broderad logotyp.
  • Justerbar så att du kan anpassa den efter din handled.
  • Förhindrar att du tappar padelracket och får ett slag.
  • Nya tillbehör för att spela padel Nox 2023.

Vem är det riktat till? Det är ett utmärkt alternativ för alla spelare som vill skydda ditt racket genom att förhindra att det lossnar från din hand, oavsett om det beror på en stark träff eller svett under varma dagar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den är designad med slitstarka material och har en blå design med en vit logga. Dessutom kan du, tack vare det absorberande tyget, förhindra att svett når din hand under intensiva matcher och tappar greppet om racket.

Upptäck mer om varumärket NOX

Njut av padel med Nox Sport och dess breda sortiment av padelracket, sportkläder, padelpadelrack och andra tillbehör av bästa kvalitet som du kan få till ett överkomligt pris.

Återigen samarbetar professionella spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia och tvillingarna Atómicas med företaget och representerar det på alla banor. Gå med i Team Nox och njut av de bästa sensationerna.

Features År: 2023
Våra bästa produkter