Picky Nox samlar röda bollar
  • Picky Nox samlar röda bollar

Picky Nox samlar röda bollar

PVP: 219,40 kr
218,86 kr
-1% Nox
Padel tub samlar bollar Nox röd | Samla bollarna som finns kvar efter matcherna med det nya Nox-märkesröret som har kapacitet att lagra upp till 15 snabbt och bekvämt

Kräsen att samla bollar Nox röd

Vi har redan ett stort antal tillbehör av märket Nox tillgängliga där du kan välja mellan en mängd olika alternativ. Upptäck varumärkets nya bollsamlarrör, ett tillbehör som hjälper dig att snabbt och bekvämt samla bollar från banan.

Inuti har den kapacitet för 15 bollar och har även en elastisk remsa som hindrar bollarna från att fly under transporten. En krok har också medföljt som gör att du kan hänga den på metallstängslet och en justerbar rem som gör att du kan bära den.

Plocka upp Nox Balls i röd färg, egenskaper

  • Nox Picky Ball Picker har designats i rött.
  • Den har kapacitet att lagra upp till 15 bollar.
  • Det låter dig samla bollarna snabbt.
  • Den har en rem som gör att du kan bära den på axeln.
  • Den har designats med en krok så att du kan hänga den.
  • Elastisk remsa i änden som inte låter kulorna komma ut.
  • Ingår i Nox 2023 padeltillbehörskatalogen.

Vem är det till? Detta tillbehör är perfekt för padelspelare eller instruktörer som vill samla alla bollar som finns kvar på marken på ett enkelt sätt eftersom det hjälper till att förvara dem på ett mycket bekvämare sätt. Dessutom, tack vare remmen som den har designats med, är den mycket bekväm att transportera.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett mycket komplett och mycket motståndskraftigt tillbehör så att det inte tappar kvalitet med tiden. Den har även kapacitet att lagra 15 bollar som du också kan transportera till alla matcher.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Det finns fler och fler som litar på BullPadel Sport, ett varumärke med en lång historia som har vetat hur man anpassar sig till förändrade tider. Den här säsongen designar den om alla sina skor, kit, väskor och padelracket så att allmänheten kan njuta av bästa prestanda.

Ett bevis på detta är att professionella spelare som Paquito Navarro, Maxi Sánchez eller Alejandra Salazar är en del av hans lag och representerar företaget på alla banor. Vänta inte längre och njut av en unik upplevelse..

Features År: 2023
Våra bästa produkter