Cordones Nox Smartstrap Luxury Negro
  • Cordones Nox Smartstrap Luxury Negro

Nox Smartstrap Luxury Laces Black

109,15 kr
Nox
Paddelsnören Nox Smartstrap Luxury Black | Upptäck den nya kollektionen av Nox 2022 tillbehör där du kan hitta linan till din lyxskyffel i svart och skydda din padel racket från fall

Sladd till Nox Smartstrap Luxury Svart padel racket

Skydda din padel racket mot oförutsedda händelser eller fall som kan inträffa under matchen. Upptäck de svarta lyxiga padelsnören från den nya Nox 2022-kollektionen, ett tillbehör som hjälper dig att förhindra att racket glider ur dina händer medan du spelar.

De anpassar sig till vilken modell som helst och den är väldigt lätt att sätta på så att du snabbt kan byta ut den och det finns även många mönster att välja mellan, det kommer inte att ta dig lång tid. Dessutom lägger de inte vikt på din padel racket och har tillverkats med mjuka material som hjälper till att undvika irritation på grund av skav på huden.

Nox Luxury Black Cord, egenskaper

  • Svart och vit design av Nox Luxury-sladden
  • Den anpassar sig till alla Padel rackets.
  • De säljs i förpackningar om en enhet och är mycket lätta att ta på och av.
  • Tekniska och kvalitetstyger som inte lägger vikt.
  • Förhindrar eventuell glidning av händerna
  • Finns i den nya tillbehörskollektionen Nox 2022.

Vem är det till? Till alla de människor som känner sig säkrare med att skydda sin padel racket från eventuella fall eller slag. Den har också en mycket bra kvalitet så den tål användning och svett.

Varför kommer du att gilla det? För förutom att skydda ditt racket kan du bära en svart design med varumärket i vitt, två grundfärger som du kan bära med praktiskt taget alla racket.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av padeltennis med Nox Sport och dess breda sortiment av padel racket, sportkläder, padelrack och andra tillbehör av bästa kvalitet som du kan få till ett överkomligt pris.

En säsong till har det professionella spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller Atomic-tvillingarna som samarbetar med företaget och representerar det på alla banor. Gå med i Team Nox och njut av de bästa sensationerna.

Features År: 2022
Våra bästa produkter