Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Calcetines Nox Largos M Azules Logo Blanco
  • Calcetines Nox Largos M Azules Logo Blanco

Långa Nox Strumpor M Blå Vit Logotyp

PVP: 65,82 kr
60,34 kr
-9% Nox
Skydda dina fötter med de långa strumpor av märket Nox, som tack vare förstärkningen av tån och sulan förhindrar irriterande skav på foten

Långa Nox Strumpor M Blå Vit Logotyp

Skydda dina fötter från kyla och skav med den nya kollektionen av strumpor Nox 2022. Upptäck de långa Nox-strumpor i marinblått och vitt som kommer att bli dina favoriter tack vare alla funktioner som används. Detta tillbehör har skapats för idrottare som spelar ofta och utför intensiva aktiviteter som padel.

I tillverkningen har material som bomull och elastan använts som ger en mycket mjuk känsla på huden för att undvika skador, förutom att de anpassar sig perfekt till fotens form utan att tappa elasticitet. För mer komfort har häl- och tåområdet förstärkts för att förhindra skav från skon.

Nox blå och vita långa strumpor, funktioner

  • Long Nox strumpor säljs i förpackningar om ett par i storlek 39-45
  • De är höga, upp till under knät
  • Tillverkad av bomull, polyamid och elastan.
  • Finns i fler utföranden och färger.
  • Förstärkt sula, tå och plös för ökad hållbarhet och för att förhindra skav.
  • Textilkatalog för spelare Nox Padel 2022.

Vem är det till?

Perfekt för spelare som letar efter en bekväm strumpa som inte faller ner hela tiden medan vi spelar och är obekväm. Dessutom, tack vare alla förstärkningar som ingår, kommer skavningen som skapas av skornas friktion inte att vara ett problem.

Varför kommer du att gilla det? För alla funktioner den presenterar och för sin design i marinblått med logotypens detalj i vitt, en kombination som utan tvekan är väldigt lätt att kombinera med våra padelskor eller kläder.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av oslagbara upplevelser på banan i händerna på Nox Padel. Ett år till erbjuder den dig en varierad katalog av padelprodukter. Du kan hitta från Padel rackets, kit, Padel rackets och tillbehör anpassade för alla typer av spelare.

Dessutom har den en affisch med professionella spelare bland sina lyxiga led: Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas eller Vanesa Alonso är en del av dess Team Nox och kommer att bära alla företagets produkter på WPT-backarna.

Features År: 2022
Våra bästa produkter