Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Calcetines Nox Largos M Blancos Logo Gris
  • Calcetines Nox Largos M Blancos Logo Gris

Långa Nox Strumpor M Vit Grå Logotyp

PVP: 65,82 kr
54,74 kr
-17% Nox
Skydda dina fötter under matcher med Nox-strumpor som har gjorts med vadderade material som hjälper till att transportera bort svett.

Långa Nox Strumpor M Vit Grå Logotyp

Nu är textilkatalogen Nox 2022 till rea. Köp de långa vita och gråa M-strumpor till bästa pris som når under knäet och som passar perfekt till benet så att de håller sig på plats under hela matchen.

Både dämpning och material som andas har använts i häl-, tå- och tungområdet för att hjälpa till att dämpa fall och stöta ut svett utan att samlas och därför göra det lättare att glida medan du spelar.

Nox långa vita och gråa strumpor, funktioner

  • De långa Nox-sockorna har designats i vitt och grått
  • Säljes i förpackningar om ett par.
  • De passar perfekt till benet tack vare kombinationen av bomull och elastan.
  • De håller foten och benet vid normal temperatur tack vare sin längd.
  • Finns i olika färger och olika höjder.
  • Nox 2022 padel klädkollektion.

Vem är det till? De är perfekta för spelare som letar efter utrustning skapad speciellt för högintensiva sportaktiviteter som padel med tyger som hjälper till med snabb svett och komfort.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats i vitt med detaljen från varumärket Nox, en ganska dold men vacker kombination som vi kan kombinera med våra padelskors.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Alla dess produkter är specialiserade på padel och har tillverkats med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Inom World Padel Tour har den representation av toppspelare som till exempel Maxi Gabriel, Alba Galán, Jacobo Blanco eller Belén Montes. Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter