Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Calcetines Nox Tobilleros W Blancos Logo Gris
  • Calcetines Nox Tobilleros W Blancos Logo Gris

Nox Ankelstrumpor W Vit Grå Logotyp

PVP: 65,82 kr
43,77 kr
-34% Nox
Skydda dina fötter samtidigt som du bär några mycket dolda strumpor från märket Nox, perfekt för att förhindra skav samtidigt som de hjälper till att transportera bort svett

Nox Ankelstrumpor W Vit Grå Logotyp

Den nya Nox 2022-kollektionen är nu tillgänglig! Köp de perfekta vita och grå ankelstrumpor för att hålla värmen under de kommande vintermånaderna och hjälp dem att svettas medan vi spelar padel eller utövar någon typ av sport.

Högkvalitativa material som bomull har använts i deras tillverkning, vilket ger sockorna en mjuk touch så att de inte skapar skav. De är också praktiskt taget osynliga så de kommer att gå väldigt obemärkt förbi om vi föredrar att inte se dem.

Nox vita och grå strumpor, funktioner

  • De vita och gråa Nox-strumpor är korta, ankelhöjda.
  • Säljs i förpackning med ett par strumpor.
  • En kombination av bomull, polyamid och elastan har använts.
  • Tillverkas i en storlek som går från 35 till 39.
  • De har förstärkningar för ett bekvämare fotavtryck.
  • Ingår i den nya textilkollektionen Nox Padel 2022.

Vem är det till? Lämplig för spelare som inte vill ge upp komforten när de spelar men som vill bära dolda strumpor som stannar på plats utan att skapa skav som stör oss när vi tävlar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är väldigt dolda strumpor som är praktiskt taget osynliga för alla de människor som föredrar att de förblir obemärkta, har de också designats i vitt med den gråa logotypen för att matcha alla våra skor.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av oslagbara sensationer på banan i händerna på Nox Padel. Ett år till erbjuder den dig en varierad katalog av padelprodukter. Du kan hitta från Padel rackets, kit, Padel rackets och tillbehör anpassade för alla typer av spelare.

Dessutom har den en affisch med professionella spelare bland sina lyxiga led: Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas eller Vanesa Alonso är en del av dess Team Nox och kommer att bära alla företagets produkter på WPT-backarna.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter