Protector Nox WPT Azul Celeste
  • Protector Nox WPT Azul Celeste

Skydd Nox WPT Azul Celeste

109,15 kr
Nox
skyddande padel racket Nox WPT Azul Celeste | Skaffa detta Nox padelskydd, tillverkat med resistenta och kvalitetsmaterial samt en vacker design i ljusblått
Skriv en recension

Nox WPT Rugged skyddande Sky Blue

Undvik att gnugga eller repor på ditt nya padel racket tack vare det himmelsblåa WPT-skyddet, ett tillbehör som finns i den nya katalogen Nox 2021. Det är lämpligt för alla typer av racket och är väldigt lätt så att det inte tillför extra vikt till racket eller ändra ditt saldo.

Å andra sidan har resistenta material använts för dess tillverkning. Den har också en grov textur, så den ökar skyddet mot stötar eller repor. Den är också mycket lätt att placera och byta tack vare sin högkvalitativa självhäftande film.

Sky Blue Nox WPT skyddande, funktioner

  • Universell storlek på Nox WPT Light Blue-skyddet för att passa alla racket.
  • Grov konsistens och till salu i förpackningar om 1 enhet.
  • Tillverkad med kvalitetsmaterial och lim.
  • Lätt att sätta på och byta.
  • Dess huvudsakliga funktion är att förlänga livslängden på din padel racket.
  • Nya tillbehör för att spela padel Nox 2021.

Vem är det till? Lämplig för alla spelare som vill hålla sitt padel racket säkert, eftersom det är ett robust skydd som passar till ramens bredd och förhindrar skador orsakade av stötar eller friktion.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för dess skyddsfunktion, utan den kommer också att hjälpa dig att anpassa din padel racket. Detta skydd presenterar en elegant mörkblå design på bakgrunden och varumärket i himmelsblått, väldigt coolt!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av padeltennis med Nox Sport och dess breda sortiment av padel racket, sportkläder, padelrack och andra tillbehör av bästa kvalitet som du kan få till ett överkomligt pris.

En säsong till har det professionella spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller Atomic-tvillingarna som samarbetar med företaget och representerar det på alla banor. Gå med i Team Nox och njut av de bästa sensationerna.

Features År: 2021
Våra bästa produkter