Protector Nox WPT Game Negro Blanco
  • Protector Nox WPT Game Negro Blanco

skyddande Nox WPT Game Negro Blanco

109,15 kr
Nox
padel racketskydd Nox WPT Game Svart Vit | Skaffa detta robusta skydd från Nox, ett tillbehör som håller ditt padel racket i gott skick med en svart design och vita logotyper

Nox WPT Game Black and White Rugged skyddande

Ge din racket den bästa vården med Nox Game WPT padel racketskydd i svart och vitt, ett tillbehör som finns i den nya katalogen Nox 2021. Det är lämpligt för alla typer av racket och är väldigt lätt, så det förändrar inte balansen eller padel racketbalans.

Beständiga material och lim har använts för dess tillverkning, så du kommer att ha en lång livslängd. Den har även en grov yta, så den ökar skyddet mot stötar mot marken eller glaset och du kan placera och byta den tack vare dess klister.

Black Nox Game skyddande med vita detaljer, funktioner

  • Grov yta på Nox WPT Game Black White-skyddet.
  • Förpackning om 1 enhet.
  • Svart finish med detaljer på ändarna och vit central logotyp.
  • Tillverkad med material och lim av högsta kvalitet.
  • Huvudfunktionen är att hålla racket i gott skick.
  • Nya Nox 2021-skydd.

Vem är det till? Optimalt för alla idrottare som vill hålla sitt padel racket säkert under sina tävlingar, eftersom det är ett grovt skydd som förhindrar skador orsakade av oavsiktliga stötar eller friktion.

Varför kommer du att gilla det? Du kan skräddarsy ditt padel racket med en exklusiv WPT-design, som kombinerar färgen svart med detaljerna och varumärket i vitt. Vi har den även i andra färger så att du kan välja den som bäst matchar din Nox-skyffel!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av padeltennis med Nox Sport och dess breda utbud av padel racket, sportkläder, padelrack och andra högkvalitativa tillbehör. Inom dess omfattande produktkatalog hittar du modeller anpassade efter varje spelares behov och till ett överkomligt pris.

En säsong till har han stöd av professionella spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller Atomic-tvillingarna. Alla samarbetar med byrån och representerar den på alla spår. Gå med i Team Nox och njut av de bästa sensationerna!

Features År: 2021
Våra bästa produkter