Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera Nox Azul logo Lima
  • Muñequera Nox Azul logo Lima

Muñequera Nox Blue logo Lima

PVP: 76,79 kr
76,25 kr
-1% Nox
Blåa armband och lime logotyp | Bra stöd och fuktupptagning med dessa Nox padelarmband, ett kvalitetstillbehör som sitter löst
Skriv en recension

Nox Blue padelarmband med limelogotyp

Förhindra att svett når dina händer med de blå padelarmbanden med limelogotyp från tillbehörskatalogen Nox Padel 2020. Det är ett tillbehör som tack vare sina dimensioner och kvalitet på sina material har en hög absorptionsförmåga.

Den kombinerar olika typer av fiber för att uppnå den bästa balansen mellan lätthet, mjukhet och komfort. Dessutom lyckas den även behålla värmen på leden för att förhindra eventuella skador eller obehag under matchen.

Blåa armband med limelogotyp, funktioner

  • Stor storlek på Nox-armbanden i blå och grön logotyp.
  • Mycket användbar för att torka svetten i pannan.
  • De skyddar leden från smärta eller dåliga gester.
  • Tillverkad med en kombination av klassiska och elastiska material.
  • Lös passform.
  • Nya Nox-tillbehör för padel 2020.

Vem är det till? För alla spelare som vill eliminera överflödig fukt i armarna, eftersom de är stora armband med stor absorptionsförmåga som håller svetten i schack.

Varför kommer du att gilla det? För förutom att de ger dig bra prestanda under spelets gång är de också väldigt eleganta. Tack vare deras marinblå design och gröna logotyp kan du kombinera dem med valfritt kit för att spela padel.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Kom till Nox Sport-teamet, du hittar kvalitetsprodukter anpassade för alla målgrupper. Den här säsongen presenterar en bred kollektion av padel racket, kläder, padelrack och accessoarer så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.

Dessutom har företaget en hel del representation i WPT av spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso, den så kallade team nox... Och det är inte för mindre, eftersom det varje år introduceras nya material och tekniker för att du presterar till fullo.

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter