Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Wristbands Adidas Tennis L Vit Svart
  • Wristbands Adidas Tennis L Vit Svart

Wristbands Adidas Tennis L Vit Svart

PVP: 175,52 kr
153,03 kr
-13% Adidas Padel
Padelarmband Adidas Tennis L vit svart | Undvik att göra dåliga rörelser när du spelar med Adidas Tennis armband som har designats i svart och vitt så att du kan bära dem med dina kläder.

Adidas Tennis L långa armband vita svarta

Den nya kollektionen av Adidas märkestillbehör som du kan hitta i vår webbutik för padel finns nu att köpa. En av dem är Tennis L-armbanden som är perfekta för alla de människor som vill undvika överflödig svett i pannan.

Denna produkt har designats med bomull, ett material som ger bra absorption för att absorbera svett från armar och ansikte. Dessutom är detta komplement också perfekt för de personer som precis har kommit ur en skada eftersom det hjälper till att undvika att göra dåliga rörelser.

Adidas Tennis L svarta och vita armband, funktioner

  • Adidas Tennis L säljs i förpackningar om två enheter.
  • Den har designats med mycket absorberande material som bomull.
  • Hjälper till att undvika att göra dåliga drag medan du spelar.
  • Förhindra svett från armar från att passera till händerna medan du spelar.
  • Tillverkad av återvunna tyger för att minska plastavfallet.
  • Samling av tillbehör för att spela padel Adidas 2023.

Vem är det till? Den är idealisk för de människor som vill ta bort svetten från sina ansikten under spelet som vill använda något som hjälper dem att ta bort det. Det här tillbehöret är också perfekt för alla de människor som drar padelracket från händerna medan de spelar.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla det för att det är en accessoar som har designats med högkvalitativa tyger, utan också för sin vita design med svarta detaljer, en enkel kombination som du kommer att ha lätt att kombinera med alla dina kläder.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig själv med kvalitetsprodukter och hög konkurrens med Adidas Sport, ett varumärke med erkänd prestige inom sportvärlden. Under All for Padel har det tyska företaget lanserat en komplett kollektion av padelracket, skor och tillbehör som kan tillgodose behoven hos den mest krävande allmänheten.

Som ett exempel representerar spelare av storleken Ale Galán, Seba Nerone eller Martita Ortega det tyska varumärket på alla banor i World Padel Tour. Vad väntar du på!

Features År: 2023
Våra bästa produkter