Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera Azul logo Naranja 2019
  • Muñequera Azul logo Naranja 2019

Blå Muñequera logotyp Naranja 2019

76,24 kr
Nox
Köp de blå padelarmbanden med den orange logotypen från Nox, en idealisk accessoar oavsett om du kommer ur en skada eller vill undvika svett

Blå Muñequera logotyp Naranja 2019

Varje detalj är viktig, så vi ställer till ditt förfogande de bästa tillbehören på marknaden. Köp Nox 2019 padelarmband i blå och orange logotyp, de ger det bästa stödet och skyddet för leden.

Å andra sidan kommer de under de varmaste dagarna att förhindra att svettdroppar når dina händer och hindrar ditt spel. På så sätt får du ett torrt och starkt grepp om din padel racket.

Blåa armband med orange logotyp, analys

  • 2019 blå nox med orange logotyp säljs i förpackningar om 2 enheter.
  • Den kombinerar bomull, nylon och polyesterfibrer.
  • Signaturbalans fräsch teknologi för att transportera bort fukt.
  • Stor i storleken.
  • Marinblå design med broderad orange logotyp.
  • Nya tillbehör för att spela padel Nox 2019.

Vem är det till? Vi rekommenderar dem till alla idrottare, vare sig man eller kvinna som vill stödja handleden eller skydda sig mot svett, eftersom de är armband som håller värmen på leden och bekämpar fukt.

Varför kommer du att gilla det? För tack vare dess sammansättning med klassiska och elastiska tyger får du det stöd du behöver. Därmed är leden väl skyddad och du slipper skador under dina tävlingar.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av alla nyheter från Nox Padel till bästa pris och utrusta dig med produkter av högsta kvalitet. Spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av dem som är en del av hans lag.

Gilla dem och hitta din bästa allierade i deras nya kollektion av padel, kit, padelrack och kvalitetstillbehör för att prestera på ditt bästa. Och det är att företaget implementerar sina bästa teknologier och material i var och en av sina produkter.

Features År: 2019
Våra bästa produkter