Overgrip Nox Pro Blanco 2019
  • Overgrip Nox Pro Blanco 2019

Overgrip Pro Blanco

65,27 kr
Nox
Köp de släta övergreppen i vitt från Nox Padel, de ger det bästa greppet och bra komfort eftersom de hjälper till att minska vibrationer

Overgrip Nox Blanco

Låt inte svett vara ett hinder med Nox pro padel overgrips i vitt. Det är ett högkvalitativt tillbehör som du kan få till ett fantastiskt pris och som hjälper dig att förbättra greppet på ditt racket.

Tack vare deras limsystem är de mycket enkla att installera och du kan anpassa dem efter dina behov. Dessutom garanterar dess touch med pro-teknologi stor komfort vid varje träff, vilket minskar vibrationerna. Produktens egenskaper

  • Nox pro white 2019 övergrepp är släta och vita.
  • Finns i blister om 3 enheter.
  • Fin finish för att inte tappa känslor.
  • De förblir i gott skick tack vare deras mycket motståndskraftiga material.
  • Starkt lim för bra placering.
  • Nya tillbehör för att spela padel Nox.

Vem är det till? Vi rekommenderar dem för både män och kvinnor som vill njuta av ett torrt och starkt grepp om sin paddel eller tennisracket, eftersom de absorberar överflödig fukt i händerna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det ger en exceptionell touch tack vare sitt tunna lager av material. Dessutom kommer det att bidra till att minska skador och obehag i armbågen på grund av stötvibrationer.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av alla NoxPadel-nyheter till bästa pris och utrusta dig med produkter av högsta kvalitet. Spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av dem som är en del av hans lag.

Gilla dem och hitta din bästa allierade i deras nya kollektion av padel, kit, padelrack och kvalitetstillbehör för att prestera på ditt bästa. Och det är att företaget implementerar sina bästa teknologier och material i var och en av sina produkter.

Features År: 2019
Våra bästa produkter