Enebe Aerox 7.2 Carbon Reloaded 2024
  • Enebe Aerox 7.2 Carbon Reloaded 2024
  • Enebe Aerox 7.2 Carbon Reloaded 2024

Enebe Aerox 7.2 Carbon Reloaded 2024

PVP: 2 084,30 kr
2 083,76 kr
-1% NB
Enebe Aerox 7.2 Carbon Reloaded A000428 | Upplev padelspelet med Aerox 7.2 Carbon Reloaded från Enebe, en perfekt balans mellan design och prestanda padelracket
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Enebe Aerox 7.2 Carbon Reloaded

Det nya Aerox 7.2 Carbon Reloaded padelracket från Enebe är det perfekta komplementet för spelare som söker kraft och stabilitet i sina slag. Dess minimalistiska design gör det inte bara visuellt attraktivt, utan döljer också ett högåterhämtande gummi, perfekt för kraftfulla och säkra slag.

År 2024 ger Enebe oss denna modell som utmärker sig för sin perfekta balans mellan design och funktionalitet, hjälper till att förhindra handledsskador och förbättrar prestanda på padelbanan.

Funktioner för Aerox 7.2 Carbon Reloaded padelracket

  • Vikt: Mellan 355 och 370 gram, perfekt för optimal hantering.
  • Profil på 38 mm, vilket garanterar balans i spelet.
  • Droppform, idealisk för kraftiga slag.
  • Kärna av Black EVA HR3 Media och 3K kolfiber ytor för längre hållbarhet.
  • Kolram med glansig finish, vilket ger stil och hållbarhet.
  • Tillhör Enebes padelracketkollektion 2024.

Vem är det avsett för?

Detta padelracket är utformat för medelnivåspelare som önskar ett mångsidigt spel. Det är perfekt för män som spelar regelbundet och har en hög spelnivå, som söker förbättra sin teknik på padelbanan.

Varför kommer du att gilla det?

Aerox 7.2 Carbon Reloaded är inte bara ett padelracket, det är en investering i ditt spel. Dess förmåga att balansera kraft och kontroll gör det till ett oöverträffat val för den nya säsongen. Känn hur ditt spel utvecklas med varje slag.

Upptäck mer om märket Enebe

Enebe, ett varumärke som har etablerat sig i padelvärlden, erbjuder produkter som kombinerar innovation och tradition. Sedan början har de utmärkt sig genom att leverera kvalitet och design i alla sina produkter och har blivit en benchmark på marknaden.

Med års erfarenhet och ständig utveckling har Enebe anpassat sig till spelarnas behov, erbjuder padelrackets som inte bara uppfyller förväntningarna utan överträffar dem. Aerox 7.2 Carbon Reloaded är ett tydligt exempel på deras engagemang för excellens.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter