Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Enebe Combat Carbon 9.2 2023
  • Enebe Combat Carbon 9.2 2023
  • Enebe Combat Carbon 9.2 2023

Enebe Combat Carbon 9.2 2023

PVP: 2 523,10 kr
2 139,15 kr
-16% NB
Padelracket NB Combat Carbon 9.2 2023 | Njut av en mycket bekväm touch och en stor sweet spot med detta Enebe kontrollpadelracket, en riktig klassiker som återkommer med förbättrade funktioner och design
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Enebe Combat Carbon Carbon 9.2 orange Padelracket

Inom den nya kollektionen av Enebe Padel 2023padelracket finner vi märkets klassiker förbättrade. Vi presenterar en ny upplaga av Combat Carbon Carbon 9.2 padelracket i orange, ett kontrollracket på grund av sin runda form och låga balans, vilket ger en bred träffyta.

Även om det är kontroll, tillåter det oss också att slå bollen hårt eftersom den kombinerar en konstruktion av 3k koltyg kombinerat med svart eva-gummi, vilket ger den mycket bra kraft. Slutligen presenterar den förstärkningar i hjärtområdet för att garantera en mer stabil och vibrationsfri träff.

Enebe Combat Carbon Carbon 9.2 i orange, funktioner

  • NB Combat Carbon Carbon 9.2 2023 har ett runt format och låg balans.
  • Avancerad nivåkontrollracket, lämplig för erfarna idrottare
  • Du kommer inte att tappa känslor när du slår med det svarta eva HR3-gummit i kärnan.
  • Tillverkad av kol, förstärker planen i 3k-tyg.
  • Den kommer att förlåta alla våra misstag tack vare sin breda sweet spot.
  • Förstärkt struktur som ger en stabil och vridningsfri träff.
  • Matt finish - mjuk framhäver alla detaljer i orange.
  • Finns i Enebe Padel 2023 racketkatalog.

Vem är det till? Designad för spelare som tävlar och tränar intensivt, som vanligtvis spelar till höger och gillar att placera bollen i det rivaliserande fältet, eftersom nya Carbon Combat är en av de bästa kontrollracket på marknaden.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett NB-racket som du kommer att njuta av att placera bollen med, eftersom dess breda träffyta kommer att minska våra fel. Den återkommer även med en ny slät finish – matt i exponerade kol- och orangedetaljer, väldigt coolt!

Upptäck mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års uppehåll återvänder företaget till striden med en komplett samling av padelracket, kläder och accessoarer för allmänheten.

Vänta inte längre och gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillfredsställa alla sina spelares behov.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter