Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
NB Matrix 2022
  • NB Matrix 2022
  • NB Matrix 2022

NB Matrix 2022

PVP: 1 316,40 kr
1 195,18 kr
-10% NB
OBS Matrix 2022 padel racket | Perfekt ditt spel med detta Enebe padel racket, en mycket välbalanserad mellannivåmodell med vilken du kan attackera och försvara poängen
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

OBS Matrix Red and Green padel racket

Inom den nya kollektionen av Enebe Padel 2022 racket hittar vi ett brett utbud av modeller. En ny upplaga av Matrix padel racket återkommer, en modell som är väldigt populär för sin mångsidighet och känsla då den har droppformat, medium balans och mjukt gummi.

Sålunda är kärnan gjord av HR3 mjukt eva-gummi, ett mjukt skum som ökar dess bolleffekt och även absorberar vibrationerna som genereras av bollens stöt. Till strukturen har kol använts i ramen och glasfiber i planen, ett smidigare material som ger större spelbarhet.

Enebe Matrix röd och grön, egenskaper

  • NB Matrix 2022 har ett överdimensionerat format med innesluten balans.
  • Halvmjuk ovandel tack vare EVA Soft HR3-gummi i kärnan.
  • Tillverkad med glasfiber i planen vilket ger den större spelbarhet.
  • Carbon ramarea, vilket ökar dess motståndskraft mot stötar.
  • Snabb anpassning tack vare användningen av flexibla material.
  • Stabil och vridfri träff.
  • Finns i Enebe Padel 2022 racketkatalog.

Vem är det till? Designad för spelare som tränar regelbundet och vill gå framåt, eftersom det är ett mångsidigt racket som låter dig rikta bollen och avsluta med kraft nära nätet, så den inte gör dig besviken.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett av NB-racket med bäst valuta för pengarna, så kommer du att njuta av hela märkets kvalitet till ett bra pris. Dessutom återkommer den med ny svart design, grå central logotyp samt gröna och röda detaljer.

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter