NB Supra Carbon 2022

PVP: 2 380,49 kr
2 141,92 kr
-11% NB
OBS Supra Carbon 2022 paddel paddel | Prestera på din bästa nivå med detta Enebe padel racket, en bred söt modell som erbjuder extra kraft tack vare sin något höga balans
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Enebe Supra Carbon Dorada

Väntan har varit värt det, vi har nu den efterlängtade kollektionen av Enebe Padel 2022 racket tillgänglig. Upptäck det guldiga Supra Carbon padel racket, en klassiker från företaget som har kunnat återuppfinna sig själv. Den här säsongen har den en grov yta, så att du kan ge dina skott mer snurr.

Den upprätthåller en rivform för att inte tappa kontrollen med en något hög balans för att uppnå extra kraft. Kol har använts i hela strukturen, vilket förstärker planen med 3k-tyg för större hållbarhet. Kärnan är gjord av HR3 mjukt eva-gummi, ett mjukt skum som minskar vibrationer och genererar en mycket behaglig beröring.

Enebe Supra Carbon guld, egenskaper

  • Droppform med något hög balans av NB Supra Carbon 2022.
  • Carbon ram med 3k tyg på planen för större motstånd.
  • HR3 mjukt eva-gummi för en spektakulär touch och förnimmelser.
  • Bra sweet spot som hjälper oss att inte missa lätta bollar.
  • Ny grov yta som kommer att förbättra effekterna avsevärt.
  • Absorberar vibrationerna som genereras av bollens slag.
  • Stabil struktur som ger en träff utan vridning.
  • Ny katalog med Enebe-racket för män 2022.

Vem är det till? Idealisk för professionella spelare eller spelare på hög nivå som letar efter ett mångsidigt racket som erbjuder extra kraft, eftersom dess högre balans hjälper dig att utföra kraftfulla skott nära nätet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de bästa NB-racket, med förbättringar på strukturell nivå men behåller all sin essens. Dessutom är den estetiskt mycket attraktiv då den kombinerar exponerat kol med en central logotyp och gulddetaljer.

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare. Den har också representation av Javi Rico i WPT.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Kärna: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter