Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
NB Response Woman 2022
  • NB Response Woman 2022
  • NB Response Woman 2022

NB Response Woman 2022

PVP: 1 974,60 kr
986,76 kr
-51% NB
OBS Response Woman 2022 paddelpaddel | Dominera dina motståndare med denna Enebe damracket, en kraftfull racket för att slå dina vinnande slag som också erbjuder fantastiska sensationer
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket för kvinnor OBS Response Lila

Få ditt vinnande svärd med den nya kollektionen av Enebe Padel 2022-produkter. Vi presenterar det nya lila Response Woman padel racket, en modell designad för kvinnor som letar efter makt utan att tappa kontrollen. För detta har den designats med en oversize form och en något hög balans.

Eftersom den är en damracket har den en lätt vikt, mellan 350 - 360 gram. Det är en anpassning av Javi Ricos racket men den bibehåller en kol- och glasfiberkonstruktion samt HR3 mjukt eva-gummi inuti för exceptionell beröring och att inte tappa känslor när man slår.

Enebe Response for women lila, funktioner

  • Vikt mellan 350 - 360 gram av nya NB Response Woman 2022.
  • Power padel racket för sin något höga balans.
  • Du kommer inte att tappa kontrollen på bollar som är utanför mitten tack vare den överdimensionerade formen.
  • Stabilt och vridfritt slag med den nya hjärtdesignen.
  • Styvare struktur med användning av kol för röret.
  • Bekvämare beröring och bra bolleffekt med HR3 mjuka eva-gummi.
  • Anpassning av Javi Ricos racket i exponerad kolfiber, guldlogga och lila detaljer.
  • Ingår i den senaste Enebe 2022 damracketkollektionen.

Vem är det till? Riktar sig till erfarna tjejer, med hög spelnivå som letar efter extra kraft i sitt spel, eftersom nya Response for women erbjuder mycket bra slag och är mycket hanterbar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av märkets nyheter, anpassningen av Javi Ricopadel racket för krävande kvinnor. Den återkommer också med en lätt vikt och en estetik i exponerad kolfiber, guldlogotyp och lila detaljer.

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter