skyddande Royal Padel vit marinblå logotyp
  • skyddande Royal Padel vit marinblå logotyp

skyddande Royal Padel vit marinblå logotyp

PVP: 65,82 kr
54,30 kr
-18% Royal Padel
Padelskydd Royal Padel vit marinblå logotyp | Förhindra att ditt racket utsätts för ofrivilliga slag medan du spelar med det nya vita skyddet med den marinblå logotypen från den nya Royal Padel 2023-kollektionen

Vit Royal Padel självhäftande skydd marinblå logotyp

Förutse slag med den nya kollektionen av skydd från märket Royal Padel som du redan har tillgängliga i vår padelbutik online. En av dem är det nya skyddet som har designats i vitt med logotypen i marinblått, som har designats med högkvalitativa material.

Dess placering är väldigt enkel så det tar inte lång tid att göra det, tack vare dess lim behöver du inte oroa dig för att den ska lossna medan du har den på dig. För att avsluta det är det lättaste så det kommer inte att lägga onödig vikt till ditt racket.

RP padelskydd i vitt med blå logotyp, egenskaper

  • Royal Padel-skyddet har designats i vitt med detaljer i blått.
  • Grov finish för att skydda ramen från eventuella slag.
  • Den kommer att hålla länge tack vare dess kvalitetslim.
  • Det är väldigt lätt att lägga
  • Den är den lättaste så den tillför inte extra vikt.
  • Royal Padel tillbehörskatalog 2023.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla personer som vill förlänga livslängden på sitt racket genom att förhindra att ramen skadas på grund av slag under spelning eller fall.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats med en grov finish som ger den större motståndskraft mot stötar. Dessutom har den vita färgen kombinerats med detaljerna i blått och rött, perfekt att placera på ditt padelracket.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på banorna i World Padel Tour med några spelare som Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2023
Våra bästa produkter